El Centre Integral d’Esport i Salut amplia dilluns les sessions a l’aire lliure

Categories General

La pròrroga de les mesures per contenir la pandèmia ha propiciat que el Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) ampliï l’oferta de sessions i entrenaments a l’aire lliure per adaptar-se a les normes d’aforament i de pràctica d’esport a les instal·lacions que romanen obertes. Després de dibuixar una agenda on conviuen les activitats presencials i les virtuals, les que es duen a terme al mateix CIES guanyen pes a partir del proper dilluns.

A les sessions de Cardio Tono i ciclisme outdoor des del dilluns 25 de gener s’hi suma l’activitat de Group Training, que tindrà lloc també al recinte de la piscina d’estiu. Aquesta activitat és d’intensitat elevada i es basa en un treball en forma de circuit i està formada per seqüències d’exercicis que es duen a terme en un temps curt.

La nova programació al CIES va arrencar a finals del mes d’octubre i des de la setmana passada va sumar-s’hi la Fit Zone, una àrea on es poden utlitzar els aparells d’entrenament en forma d’ús lliure o seguint les indicacions dels tècnics. La Fit Zone s’ha traslladat a l’àrea hidrotermal i s’hi pot accedir de dilluns a divendres des de les 10.00 fins les 19.00h.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Gerard Mimó, explica que s’ha ampliat l’oferta per “adaptar-se a les necessitats i demandes dels usuaris”, i apunta que se segueix treballant per “donar resposta a les necessitats de la població”.

Gerard Mimó, regidor Esports

Per participar en les activitats que es duen a terme al CIES els usuaris hauran d’inscriure’s a través del lloc web patronatmartorell.deporsite.net . Aquí escolliran si prenen part en les sessions virtuals o si ho fan presencialment i s’asseguren la seva assistència amb antel·lació.

Font: El Centre Integral d’Esport i Salut amplia dilluns les sessions a l’aire lliure