Dissabte arriba a Martorell el 36è Musicoral per als aficionats al cant polifònic

Categories General

La Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), amb el suport del Cor Inovyn de Martorell, organitza dissabte, 12 de març, el quart recital del 36è Musicoral del Baix Llobregat i L’Hospitalet. Tindrà lloc, a les 18.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural i l’entrada serà gratuïta.

El concert comptarà amb les actuacions de l’Schola Gregoriana de Catalunya (Sant Just Desvern), Soc. Coral Centenària La Coloma (Esplugues de Llobregat), Cor de Cambra (Palau de Tordera) i Coral Renaixença (Sant Boi de Llobregat). “Tindrem des de música gregoriana fins a música catalana dels mestres Pep Ventura, Eduard Toldrà o Albert Guinovart, música de pel·lícules com La vida es bella o havaneres com La rosa del port ”, avança José Luis Ochando, president del Cor Inovyn.

José Luis Ochando, president Cor Inovyn

El president del Cor Inovyn destaca la importància del treball en equip en el Musicoral, on cada cantaire aporta la seva veu, esforç i dedicació en benefici d’un resultat col·lectiu. “Aquesta essència connecta amb el que hauria de ser el funcionament de la societat, i ara s’està retrobant la importància de l’equip en xarxa gràcies a les noves tecnologies de la informació i la comunicació”.

José Luis Ochando, president Cor Inovyn

El 36è Musicoral compta enguany amb la participació de 39 corals i una desena de concerts. El primer va tenir lloc el 20 de febrer a l’Hospitalet de Llobregat, el 27 de febrer a Sant Boi i el 6 de març a Torrelles. Aquest dissabte és el torn de Martorell, el 13 de març a Sant Vicenç dels Horts, el 20 de març a Gavà, el 26 de març a Pallejà, el 27 de març a Sant Feliu de Llobregat, el 2 d’abril al Prat de Llobregat i el 3 d’abril a Sant Just Desvern.

Participació del Cor Inovyn i la Coral Ars Nova

La Coral Ars Nova de Martorell va actuar al primer concert del Musicoral a l’Hospitalet de Llobregat, juntament amb la Coral La Igualtat de Gavà. Va interpretar Per un tros del teu cos de Lluís Llach, Just a friend to you de Meghan Trainor, Hallelujah de Leornard Norman i Vaixell de Grècia de Lluís Llach.

El Cor Inovyn participarà al recital de Sant Just Desvern el 3 d’abril amb l’Orfeó Enric Morera de Sant Just, el Cor de l’Ateneu Santfeliuenc de Sant Feliu de Llobregat i el Cor Adinol de l’Hospitalet. Les cançons triades pel cor de veus masculines seran El Señor Dios te bendiga de John Rutter, Si tus penas no pruebo de Francisco Guerrero, Bells ulls anònim del segle XVII, Petalo di rosa de Giuseppe di Marzi i The Exodus Song d’Ernest Gold.

Font: Dissabte arriba a Martorell el 36è Musicoral per als aficionats al cant polifònic