Diumenge ‘Mulla’t’ per l’Esclerosi Múltiple a les piscines de Martorell

Categories General

Les piscines de Martorell se sumen aquest diumenge, 14 de juliol, a la jornada ‘Mulla’t’, que promou la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que se celebra des de l’any 1994 al territori català. La iniciativa consisteix a fer una capbussada solidària i nedar uns metres per lluitar contra una malaltia tan greu com és l’esclerosi múltiple. També es pot participar a l’acte comprant algun dels articles solidaris o amb donatius econòmics.

La Regidoria d’Esports prepara un salt conjunt a les piscines de La Vila i del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES). Ho acompanyaran de fotografies, un compte quilòmetres solidari entre la gent que visiti les dues piscines al llarg del dia, un salt col·lectiu, a les 12.00h, i una classe d’aiguagym, avança el tècnic d’Esports i responsable del CIES, Guillem de Masramon.

Guillem de Masramon, tècnic d’Esports

També hi haurà marxandatge, per tal de fer una aportació econòmica. Tot plegat perquè es pugui acompanyar i oferir serveis de neurorehabilitació a les persones amb esclerosi múltiple i destinar fons a la recerca, l’esperança. Perquè l’esclerosi múltiple sigui història.

El cartell del Mulla’t d’aquesta edició és obra de la dissenyadora gràfica i il·lustradora Maite Niebla. Conté un fons marí amb cavalls i estrelles de mar, corall i peixos amb la paraula Mulla’t amb forma de cor. Així es representa la solidaritat de les persones que hi participen.

Maite Niebla és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Salamanca i ha treballat per Planeta, Destino, Espasa així com per revistes com Clara . L’any passat va aconseguir el Premi al Mèrit en el 3×3 International Professional Show de Nova York.

The post Diumenge ‘Mulla’t’ per l’Esclerosi Múltiple a les piscines de Martorell appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Diumenge ‘Mulla’t’ per l’Esclerosi Múltiple a les piscines de Martorell