L’AMCAM torna a la muntanya de Montserrat en Vespa aquest diumenge

Categories General

L’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM) organitza diumenge, 14 de juliol, la 15a Pujada a Montserrat en Vespa. Els apassionats d’aquest ‘scooter’ versàtil, atractiu i senzill tornen a la muntanya màgica per seguir acomplint amb la tradició i acomiadar la temporada.

La concentració serà, a les 9.00h, al local social de Ca n’Oliveres i, una hora després, iniciaran la ruta cap el Monestir de Montserrat. A les 12.00h, faran l’exposició de Vespes a la plaça de la Creu de Montserrat i una visita de cortesia al Monestir tornaran a Martorell. Cap a les 13.30h, arribaran a Martorell i gaudiran d’un vermut al Bar D’Copas (rambla de Pep Ventura, 13), explica Jordi Vives, president de l’AMCAM.

Jordi Vives, president AMCAM

La ruta serà la següent: Martorell, Olesa de Montserrat, Vacarisses, Castellvell i el Vilar, Marganell, Can Massana i Monestir de Montserrat. La tornada serà per Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Les Carpes i Martorell.

Els interessat poden apuntar-se fins l’11 de juliol al web del Clàssic Motor Club del Bages o trucant al Clàssic Club Bages o trucant al 616 63 48 42.

The post L’AMCAM torna a la muntanya de Montserrat en Vespa aquest diumenge appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: L’AMCAM torna a la muntanya de Montserrat en Vespa aquest diumenge