Divendres hi ha nova campanya del Banc de Sang i Teixits a l’Espai Jove

Categories General

L’Espai Jove Punt Nord acollirà divendres, 22 de juliol, una nova campanya del Banc de Sang i Teixits. Les extraccions es faran en horari de matí i tarda, de 9.30 a 13.00h i de 16.00 a 20.00h. Els donants poden inscriure’s a del web donarsang.gencat.cat , les xarxes socials de Facebook, Twitter o Instagram o al WhatsApp 677 071 756.

Amb el lema Viu i fes viure. Vine a donar sang, el Banc de Sang i Teixits fa una crida per a recordar que durant els mesos d’estiu també es necessita l’entrega de sang. L’estiu és una de les èpoques on les donacions de sang es ressenteixen més, i és que el canvi d’horaris, les absències per vacances i el moviment dels ciutadans durant els tres mesos provoquen que no es pugui comptar amb tots els donants habituals o captar-ne de nous.

Per tal de donat sang cal tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. En cas d’haver superat el coronavirus recentment, caldrà esperar 14 dies abans de poder fer alguna donació.

La campanya de divendres es farà una setmana després de la que es va fer a El Círcol, on 33 persones es van apropar a donar sang: 28 d’elles van ser efectives, es va registrar un donant nou i, el més important, 84 pacients se’n podran beneficiar.

 

Font: Divendres hi ha nova campanya del Banc de Sang i Teixits a l’Espai Jove