Soul i R&B descarat amb Koko-Jean & The Tonics i el saxo de Dani Nel·lo

Categories General

Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo és la proposta del Festival PAS per aquest dissabte, 23 de juliol, a les 22.30h, al pont del Diable. Koko-Jean & The Tonics es van ajuntar al 2014 amb la cantant de soul Ms. Koko-Jean Davis al capdavant. Va ser una història intensa: es van enamorar, van fer música plegats i van fer tremolar els escenaris. Ara s’han tornat a reunir per fer néixer la seva primera criatura musical en forma d’un EP batejat com Hairwhip .

Miss Koko-Jean, l’admirada i descarada cantant de soul reconeguda pel seus 10 anys de carrera amb el seu anterior grup de rhythm and soul The Excitements, torna amb nova munició, The Tonics. Ells el que fan simplement és que cantis i moguis el cul, i amb la companyia i química de Dani Nel·lo, saxo del qual podrem escoltar aquestes elegants, però greixoses, versions de Satisfied , She Put A Spell On Me i Long Distance Operator .

Koko-Jean repeteixes al PAS, en aquest cas amb una nova proposta. Què et sembla tornar al festival i què ens portes en aquesta ocasió?

Per mi és tot un honor que em tornin a convidar al PAS amb aquesta nova proposta. És un format més petit i més eclèctic. Música negra, desenfadada, blues , rock i rhythm and blues (R&B). S’ha de venir a veure’l.

Quin és el secret per lligar aquest còctel musical explosiu?

El secret és l’experiència. Porto tres músics que són mestres en el que fan. Tots venen de mons diferents, però tenim bon gust, bona oïda, sabem el que agrada al públic i som entretenidors. Cada membre de la banda és un showman . Hi haurà l’Anton Jarl a la bateria, el Dani Baraldés a la guitarra, en Víctor Puertas al Hammond i jo a la veu.

Digues un adjectiu de cadascun dels teus companys.

Tots aportem alguna cosa diferents. Anton Jarl ve de l’escena R&B i jazz , Víctor Puertas és un dels bluesmen més coneguts de l’Estat i d’Europa, Dani Baraldés ve del pop espanyol, del rock , del punk de l’escena 90’s, té molta carretera i és la meva mà dreta a l’escenari.

A més, en aquesta ocasió, el saxofonista Dani Nel·lo, se suma a la festa.

Sí, amb Dani Nel·lo oferirem un repertori més R&B, soul clàssic elegant i potent. La barreja que fem tots dos a l’escenari suposa una química fantàstica. Ell és un mestre i no sé quin dels dos és més diva (riu).

Com defineixes la teva ànima musical?

Sóc una dona desinhibida, tot-terreny, a qui li agrada seduir al públic, passar-ho bé i no prendre’m res massa seriós. M’encanta connectar amb els espectadors. Treballo molt ser una frontwoman , perquè la posada en escena és una de les meves passions. De fet, imparteixo una masterclass per ensenyar als cantants a ser bons líders a l’escenari, el control escènic.

Què teniu ara entre mans?

Està sent un estiu fantàstic. Venim de França, de Galícia i del País Basc de la mà de Buen Ritmo i dels nostres mànagers francesos. Després actuarem al Palau Güell de Barcelona, i a d’altres indrets de Catalunya, Espanya i França. La millor manera de conèixer el calendari de la nostra gira és seguir-nos a les xarxes socials.

Convida els oients i lectors a anar-vos a veure aquest dissabte.

Absolutament! Qui ve als nostres concerts no surt indiferent. Alguna cosa passarà i s’ha de veure què. Bona vibració, somriure i molt de ball. Crideu a tothom que vingui al concert, ja que és un xou molt familiar.

Ajuntament de Martorell · Entrevista Koko-Jean & The Tonics

Font: Soul i R&B descarat amb Koko-Jean & The Tonics i el saxo de Dani Nel·lo