Doble ascens i sotscampionat de Catalunya per al cadet i el juvenil del CV Martorell

Categories General

L’equip cadet negre i el juvenil del Club Voleibol Martorell han sumat dos ascensos a Segona Divisió després d’una molt bona temporada 2021-2022. El cadet, a més, s’ha proclamat sotscampió de Catalunya després de caure en la final davant el CV Sant Pere Pescador. En la lliga conjunta que disputa amb el conjunt juvenil, tots dos han aconseguit la puntuació necessària per militar a Segona Divisió a partir de la temporada 2022-2023.

L’equip cadet, dirigit per Ylenia Rodríguez, va protagonitzar una final molt ajustada, on va caure per 3 a 2 i en què les gironines van dominar més el darrer set per acabar sentenciant la final. En la fase eliminatòria, les martorellenques van véncer el Sagrat Cor Sarrià (0-3) i el CV Sant Quirze (3-0). El juvenil, de la seva banda, també va perdre davant el CV Sant Pere Pescador, però en aquest cas en el primer partit de la fase final (3-0), sense opcions d’aconseguir lluitar per les medalles.

La tècnica Ylenia Rodríguez ha parlat “d’una temporada increïble” i ha destacat que “hem fet molt bon equip, l’ascens era un objectiu de la temporada”.

Ylenia Rodríguez, entrenadora cadet CV Martorell

Rodríguez ha posat en valor que “s’ha fet una molt bona feina de base” i ha confessat que es tracta d’un treball que ha posat les bases del que pot arribar les properes temporades.

Ylenia Rodríguez, entrenadora cadet CV Martorell

El cadet i el juvenil han competit en una lliga conjunta on se sumen les puntuacuons d’ambdues plantilles i el doble ascens és fruit d’anys de treball on no s’havia aconseguit fer pujar els dos equips. El curs 2022-2023, aquests dos conjunts seran de segona Divisió.

Font: Doble ascens i sotscampionat de Catalunya per al cadet i el juvenil del CV Martorell