Prop de 500 assistents a la programació teatral de La Xarxa d’aquest semestre

Categories General

Prop de 500 persones han passat pels espectacles que ha organitzat La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell durant el primer semestre de 2022. L’entitat en fa una valoració positiva, sobretot tenint en compte que el cicle tornava després de l’aturada a causa de la pandèmia. El proper diumenge al migdia es tancarà per vacances amb l’espectacle gratuït Folkids als jardins d’Apel·les Mestres.

La tornada del cicle de teatre per a infants i joves de 3 a 12 anys i les seves famílies ha inclòs quatre representacions de pagament: Valentina Quàntica de la companyia d’Anna Roca -23 de gener-; On vas Moby Dick? de la cia Centre de Titelles de Lleida (6 de febrer); Les croquetes oblidades , de Les Bianchis (3 d’abril); i Oops! de Teatre Mòbil (29 de maig).

“Quatre espectacles de sala de molta qualitat i que han agradat molt. Alguns pensats per a infants més petits i d’altres per més grans, però que totes les edats podien gaudir”, destaca el president de La Xarxa, Andreu Domènech. Pel que fa a l’anàlisi quantitativa, ha destacat que “hem tingut un promig d’assistència de més de 100 persones per dia i hem fet uns 60 abonaments” i que va costat al principi: “Al gener, després de totes les restriccions, va ser difícil i notàvem que al nostre públic li costava de tornar a sortir, però poc a poc vam anar recuperant la normalitat”.

Andreu Domènech, president de La Xarxa

En la darrera de les obres programades hi van col·laborar els Ateliers de Colors de les escoles de Martorell, que van muntar un mural participatiu a la sortida. Aquesta activitat ha estat, per Domènech, molt profitosa per l’entitat: “Ha permès convidar moltes famílies que no són públic habitual, i aquest és un dels nostres objectius per tota aquesta temporada: arribar a nous públics i fer del teatre un espai de cohesió social i d’intercanvi d’emocions entre infants i adults”.

Andreu Domènech, president de La Xarxa

La Xarxa tancarà oficialment temporada amb un muntatge gratuït aquest diumenge 19 de juny (12.00h) als Jardins d’Apel·les Mestres (just darrera del Centre Cultural), amb el Folkids , de Pep López i Sopars de duro, i el seu ball folk per a infants i públic familiar. “Hi esteu tots convidats”, destaca Domènech.

Andreu Domènech, president de La Xarxa

Aquest no és el primer muntatge que La Xarxa programa en obert, ja que el passat 8 de maig va visitar Martorell Marcel Gros amb el seu Particular. La cita va reunir més de 200 persones.

Font: Prop de 500 assistents a la programació teatral de La Xarxa d’aquest semestre