Rècord de participació i solidaritat als BCN Salut Games, amb participació de la FHSJDM

Categories General

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha participat novament als BCN Salut Games 2022, la olimpíada solidària entre centres del sector sanitari català que enguany ha aconseguit un rècord de participació i solidaritat, amb 16.065 euros recaptats.

Els diners aconseguits amb les inscripcions dels professionals de la FHSJDM s’han destinat a l’associació Arc de Sant Martí de Martorell, entitat que promou i fomenta la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Durant els mesos d’abril, maig i juny, 2.940 professionals de 21 centres sanitaris i de recerca d’arreu de Catalunya, han participat en 11 modalitats diferents dels BCN Salut Games. La FHSJDM hi ha estat present amb 44 professionals que competien en bàsquet, fútbol, pàdel, running, tenis taula i escape room .

Els BCN Salut Games promouen el treball d’equip, la convivència entre equips, la vida saludable i la solidaritat dins de les organitzacions. Aquest any s’ha aconseguit recaptar la xifra record de 16.065 euros, més del doble que l’any passat, i s´han destinat a 21 accions diferents seleccionades pels centres participants.

BCN Salut Games, l’olimpíada solidària de la salut

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona organitzat per A32 i que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces. Els centres sanitaris poden inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots, ajudar a una finalitat solidària.

Font: Rècord de participació i solidaritat als BCN Salut Games, amb participació de la FHSJDM