Dones que alcen la veu. Carina Cervino – 47 anys

Categories General

Va néixer a General Acha, un poble de la província de La Pampa a Argentina. Quan tenia 3 anys van mudar-se a la ciutat de Bahía Blanca per trobar un millor tractament  per a la discapacitat del seu germà. Allà va sentir-se molt sola perquè era un entorn que, per a ella, no era familiar. De fet, fins als 18 anys no va considerar-la casa seva. Explica que, ja de ben petita, abocava en els altres tot allò que li faltava i, segurament, per això tothom feia cua al pati per explicar-li els seus problemes.

Sempre havia sigut una bona estudiant, però a la universitat no va acabar cap de les tres carreres que va iniciar: agrònoms, empresarials i dret. Enmig de la frustració, va conèixer per internet qui es convertiria en el seu marit i va venir a parar a Martorell. A Catalunya va estudiar el Grau Superior en Integració Social i aleshores va connectar amb el que volia fer. Embarassada de bessons, en el que era el seu tercer embaràs, va embarcar-se en un curs de quatre anys de teràpia Gestalt, que li va servir també per sortir de la voràgine en la qual estava immersa.

Gràcies a la seva formació, va començar a formar part, com a terapeuta, de ‘Moment Gestalt’, un espai de coworking a Martorell. Allà acompanya les seves clientes sense donar-los un diagnòstic, una de les bases d’aquesta corrent, i els ofereix diferents opcions perquè triïn la que considerin més adequada.

Conclou, orgullosa, que després d’haver provat diverses carreres, per fi ha trobat la passió de la seva vida: fer teràpia. Brinda per la vida, la llibertat i l’amor.

Font: Dones que alcen la veu. Carina Cervino – 47 anys