Dones que alcen la veu. Zoraida González Palmas – 42 anys

Categories General

La infància complicada i haver de carregar amb massa responsabilitats des de petita han marcat la seva personalitat. Amb 8 anys ja es feia càrrec del seu germà petit i amb 16 va deixar d’estudiar per tenir cura del seu pare, que havia tingut un accident. D’adolescent tenia un esperit rebel que encara manté. De fet, va emancipar-se amb 17 anys. Havia fet estudis de perruqueria i va començar a dedicar-s’hi. Primer per portar diners a casa, que els necessitaven, després per a la seva independència.

Va ser mare jove, amb 21 anys, i després ho va tornar a ser dues vegades més. “Soc una orgullosa mare de tres fills”. Tota la vida dedicada als altres i parant poca atenció en les seves necessitats la van portar a patir diferents malestars físics, però també anímics. Fa cosa de dos anys va patir una lesió que va fer que es plantegés quina relació tenia amb ella mateixa i va començar a estudiar sobre el món del coach, la intel·ligència emocional i la gestió de l’estrès. Donar eines als altres, però sense oblidar-se del seu propi benestar va ser una gran millora en la seva vida.

Amb la Hana es coneixien de Martorell, però un dia van anar a fer un cafè i es van confiar confidències. Van acabar plorant i així va néixer la seva amistat. A poc a poc van decidir unir les seves savieses i fer tallers plegades d’autocura i d’autoconeixement. Ara tenen al cap crear una associació sense ànim de lucre.

La Zoraida es defineix com a autoexigent, curiosa i de ment oberta. “Brindo per mi, per tot el que he suportat, he superat i el que encara em queda”.

Font: Dones que alcen la veu. Zoraida González Palmas – 42 anys