El Sala 5 continua renovant l’equip per afrontar una nova temporada a Segona

Categories General

El Sala 5 continua renovant l’equip per la temporada vinent. En aquests últims dies el club ha anunciat quatre nous fitxatges per millorar les prestacions de la passada temporada: el conjunt que entrenava Víctor González la passada campanya va finalitzar amb 25 punts, a punt de baixar de categoria. Els martorellencs no volen que torni a passar.

És per això que l’entitat que presideix Xavi Torres s’ha posat a treballar de valent. Primer van haver de fitxar un nou tècnic, l’Adri Sánchez, i posteriorment van començar amb una renovació total de la plantilla que demostra que el projecte està arrancant de bona manera. Ho va dir ben clar el president fa unes setmanes: “La idea és que els jugadors pensin exclusivament en el futbol sala i que siguin conscients del nivell de la categoria”.

Xavi Torres, president del Sala 5

Rubén Sánchez, que ha marcat 30 gols en les seves darreres dues temporades a Segona RFEF, va confirmar la seva arribada al Sala 5 des del filial del FC Barcelona. Destaca per la seva finalització i el seu dinamisme en atac i és un dels molts jugadors que ha passat pel club blaugrana.

També va signar el contracte Javi Díez, procedent de França. Exactament arriba des del Nantes. Ha debutat a Primera RFEF i destaca pel seu físic potent. Rober va ser la vuitena incorporació. És un jugador molt complet defensivament. Ha sigut campió d’Espanya sub-19 en categoria juvenil. I el darrer fitxatge va ser Jon, procedent del Gran Canaria. Arriba amb l’habilitat de fer gol, sabent que ja ha debutat a la primera categoria també.

Roger Bermusell, un dels jugadors més importants del primer equip, assegurava que “està havent-hi molts canvis. És una categoria en la qual està pujant molt el nivell perquè els equips que han pujat tenen jugadors de molta experiència i econòmicament són forts”.

Roger Bermusell, jugador del Sala 5

“Nosaltres ens trobem en una situació en la qual la temporada passada vam fer una primera connexió amb la categoria. Estem treballant per exigir-nos una mica més, perquè tot i que hem aconseguit els objectius -arribar a la final four de la Copa Catalunya i salvar la categoria- podríem haver fet alguna cosa més durant la temporada”, deia Bermusell.

El club segueix a l’espera del calendari

En les pròximes setmanes es sabrà el calendari del primer equip a la categoria. L’equip sí que sap que el dia 25, a les 18:30, jugarà les semifinals de la Copa Catalunya contra Industrias Santa Coloma. Encara no se sap, tampoc, on es jugarà la final four. A l’altre matx juguen Cerdanyola del Vallès i FC Barcelona.

Font: El Sala 5 continua renovant l’equip per afrontar una nova temporada a Segona