Dos grans murals donen la benvinguda a l’entrada de la FHSJDM amb missatges de suport i solidaritat

Categories General

Durant la pandèmia del coronavirus, centenars de persones, grans i petits, de l’àrea d’influència de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), han enviat missatges d’ànim als pacients de COVID-19 i al personal sanitari del centre hospitalari. S’han rebut cartes, dibuixos, frases i fotografies que transmeten solidaritat amb tots aquells que han estat lluitant i segueixen lluitant contra la malaltia.

Aquests missatges visuals i escrits han estat traslladats a les persones ingressades pel coronavirus i ha fet que se sentin més acompanyades. Per tal que arribessin també a professionals i familiars, alguns d’ells s’han anat recopilant i ara formen un gran mosaic a l’entrada de la FHSJDM.

Myriam Acedo, directora de Persones de la FHSJDM, explica que “quan vam començar a rebre tots aquests missatges vam decidir fer uns plafons a l’entrada de l’Hospital perquè tothom els pogués veure i, d’alguna manera, l’ànim que es volia transmetre amb els mateixos arribés a tothom. Ens ha donat molta força durant aquests mesos rebre tots aquests missatges de confiança i de suport a la nostra feina, i han estat molt ben rebuts per part dels professionals”.

Myriam Acedo, directora de Persones FHSJDM

A la part dreta de l’entrada destaquen les targetes que els interns del Centre Penitenciari Brians 2 han enviat, solidaritzant-se també amb aquest causa, comenta Acedo. En total s’han rebut prop de 500 missatges.

Myriam Acedo, directora de Persones FHSJDM

Des de la FHSJDM se senten orgullosos de la ciutadania i asseguren que gestos com aquests els ajuden a seguir endavant. La directora de Persones apunta que “hi ha molts missatges que no s’han pogut penjar per manca d’espai, però els tenim tots guardats i sempre formaran part de la nostra història i del moment viscut”.

Myriam Acedo, directora de Persones FHSJDM

En moment complicats, “la gent aconsegueix amb aquests gests que tinguis ganes continuar endavant i de caminar dia a dia. Esperem que això no torni a passar, però el suport de la població continuï, ja que el valorem i per a nosaltres és imprescindible”, afirma Acedo.

 

Font: Dos grans murals donen la benvinguda a l’entrada de la FHSJDM amb missatges de suport i solidaritat