El 2n Torneig Escolar d’Escacs de Martorell creix en nombre de participants

Categories General

L’Espai Jove Punt Nord ha acollit aquest dimarts el 2n Torneig Escolar d’Escacs de Martorell, organitzat pel Club d’Escacs Martorell. Hi han participat 31 escaquistes que practiquen aquesta disciplina als col·legis martorellencs i també jugadors federats, d’entre 5 i 12 anys.

El guanyador del certamen ha estat Alberto Sticca Rosales del Sitges Prado Suburenc amb 7 punts de 7 possibles. El segon lloc ha estat per a Edgar Pinto Santiago del Club d’Escacs Martorell amb 5, 5 punts, i en tercera posició ha quedat Dídac Vidal Hernández del Club d’Escacs Cornellà amb 5 punts.

Cristobal Montero, secretari Club d’Escacs Martorell, ha destacat que “el guanyador del torneig, Alberto Sticca, només té 7 anys i ha guanyat totes les rondes amb competidors molt més grans que ell. Ens ha sorprès perquè només porta tres mesos federat i ja ha demostrat un gran potencial”.

Cristobal Montero, secretari Club Escacs Martorell

El secretari de l’entitat ha avaluat positivament la cita “perquè hem augmentat el nombre de jugadors respecte de l’any passat. Això vol dir que seguim creixent i que els jugadors escolars es mantenen. Jugar a escacs en horari lectiu és molt important perquè els infants coneguin aquesta disciplina i en desenvolupin les facultats derivades de la seva pràctica”.

Cristobal Montero, secretari Club Escacs Martorell

El lliurament de trofeus i medalles ha anat a càrrec de l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor d’Esports, Gerard Mimó, la regidora d’Ensenyament i Salut, Soledad Rosende, i la regidora de Serveis Urbans i Via Pública, Elisabeth Plaza.

 

Font: El 2n Torneig Escolar d’Escacs de Martorell creix en nombre de participants