Fils i teles a la postal de Nadal de la FHSJDM creada per l’Arc de Sant Martí

Categories General

Les persones usuàries de la Fundació Arc de Sant Martí han realitzat, un any més, diferents propostes plenes de creativitat i simbolisme per a la felicitació de Nadal de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM). La imatge seleccionada per aquest any ha estat un arbre de Nadal creat amb diferents teles i fils que reflecteixen l’esperit de treball de la FHSJDM. Les diferents propostes presentades, han estat creades en el taller d’art de teràpia ocupacional del Centre de Dia de la Fundació Arc de Sant Martí.

La Fundació Arc de Sant Martí es va crear com a iniciativa de l’Associació pro disminuïts Arc de Sant Martí aprofitant l’experiència de l’entitat en el sector i l’estudi i la investigació feta a la població de l’entorn on ofereix els seus serveis.

L’entitat promou i fomenta  la prevenció, educació, formació professional, activitat laboral, oci, atenció residencial i assistència sanitària, cultural i social de les persones amb discapacitat intel·lectual. I dona suport a les famílies amb un equip de professionals que realitza atenció individualitzada als usuaris. A més, fa de punt d’informació per proporcionar assessorament, buscar recursos i sortides que aportin la màxima normalització a la vida d’aquestes persones.

Font: Fils i teles a la postal de Nadal de la FHSJDM creada per l’Arc de Sant Martí