El Campus FPCAT-UPC ofereix cursos subvencionats de formació en automoció

Categories General

El Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible de Martorell, ubicat al carrer de Manuel Gallardo, s/n, és un node de formació, innovació i creació al voltant de la mobilitat més avançada. Organitza diversos cursos de formació especialitzada en automoció per a treballadors i desocupats, 100% subvencionada.

El ‘Curs de Sistemes avançats d’assistència a la conducció (ADAS) ’ té lloc del 31 de maig al 27 de juliol. S’hi aprendrà a realitzar la manipulació, la substitució i el calibratge dels diferents elements que intervenen els sistemes avançats d’ajuda a la conducció (ADAS) que equipen els vehicles. L’horari és dimecres, de 17.30 a 21.30h, i dijous, de 17.30 a 21.30h.

El ‘Curs de Disseny 3D i 2D en CATAVIA v5 ’ es farà del 5 al 28 de juny, de dilluns a dijous, de 17.00 a 21.00h. S’hi ensenyarà a utilitzar les principals característiques del programa CatiaV5 per crear figures 2D i 3D. Utilitzar l’eina Sketcher per fer esbossos en 2D. Generar i modificar formes bàsiques amb Part Design. Generar muntatges a partir de peces ja dissenyades amb Part Design. Crear plànols com a documentació formal del disseny d’una peça o conjunt, i geometria amb fil i superfícies bàsiques amb el mòdul Wireframe and Surface Design.

També tenen previstos altres cursos, que podeu consultar en aquest enllaç , de disseny de productes de fabricació mecànica, d’estructura i funcionament del vehicle elèctric, de pintura de vehicles, de soldadura amb elèctrode revestit i TIG, de soldadura TIG per acer carboni, de mecanització amb torn i fresa, de disseny de peces d’injecció de plàstic, de metodologia de disseny de peces de plàstic i xapa amb CATIA v5 per al sector de l’automoció, de mecanització amb fresadora CNC, i de manteniment bàsic per a vehicles híbrids i elèctrics.

A més, ofereixen formació de ciberseguretat per a vehicles, de robòtica i automatització per a automoció, de soldadura TIG per a acer inoxidable, de comprovació i diagnosi per a vehicle elèctric, de soldadura TIG per a alumini, i de tecnologies del vehicle connectat.

Els eixos formatius del Campus s’estructuren en els següents àmbits de coneixement: fabricació i materials , gestió industrial , mecànica de l’automòbil , sostenibilitat i descarbonització , vehicle autònom , i innovació en mobilitat .

Per formalitzar les inscripcions, només cal clicar al botó verd de cada fitxa on posa ‘Sol·licita informació o l’admissió’, omplir les dades i adjuntar el currículum o titulació.

Per a més informació sobre els programes del Campus FPCAT-UPC podeu contactar a través del cercador de cursos , al telèfon 93 401 25 12 o al correu electrònic info.cms@cms.upc.edu.

Font: El Campus FPCAT-UPC ofereix cursos subvencionats de formació en automoció