El CB La Mercè fa rècord de participants en un torneig amb un caire solidari

Categories General

El CB La Mercè ha organitzat aquest dissabte un campionat amb 40 equips al Pavelló Municipal. Era la primera vegada que s’organitzava fora de les instal·lacions de l’escola. El torneig, a més, tenia un component solidari: tots els beneficis estaven dedicats a l’ONG Mans Mercèdaries.

La màxima de l’acte era molt clara: “Encistella per Angola”. L’ONG segueix molt involucrada en continuar donant esperança a altres països. I la gent, una vegada més, ha complert a la perfecció.

El club ha tirat endavant un torneig ambiciós, on hi han pres part jugadors arribats de la mateixa entitat, però també de Martorell i de poblacions veïnes i que han realitzat un bàsquet molt bo.

Jordi Ibáñez, profesor, ha comentat que el campionat ha anat “molt bé”. “És un torneig social, hi ha pares i jugadors i és un punt de retrobament. A més, el servei de bar ha funcionat a la perfecció”.

D’altra banda, Ibáñez també ha destacat “que hi ha hagut rècord de participació i que per això s’ha fet el torneig al Pavelló. Tots els que han treballat són exjugadors i això és un punt de trobada”.

L’alcalde Xavier Fonollosa i alguns dels seus regidors estat presents a la cita. Cal recordar que la temporada passada va ser el 30 aniversari del club i va ser un any en el qual es va recordar a Jordi del Amo, una de les persones més importants de la història de l’entitat.

Font: El CB La Mercè fa rècord de participants en un torneig amb un caire solidari