El CB Martorell debuta en lliga a domicili dos mesos després de l’última competició oficial

Categories General

El primer equip del Club Bàsquet Martorell s’estrenarà demà en lliga a la pista del SESE Bàsquet (12.00h, Pavelló Virrei Amat). Els blaus entraran en joc en la tercera jornada de la lliga regular, després d’haver posposat les dues primeres setmanes de competició. Els barcelonins, de la seva banda, han sumat una victòria a casa, contra el CB Esparreguera, i una derrota a domicili, en la seva visita a l’Es Castell menorquí. El partit es podrà seguir en directe a Ràdio Martorell (91.2 FM).

El conjunt dirigit per Toni Olivares encara no sap què és jugar en aquesta lliga 2020-2021 i ha vist com el format de competició ha variat dues vegades. Després de l’última modificació, ha quedat enquadrat en el sotsgrup C2 i emparellat amb el CB Salou, l’Es Castell, el CB Esparreguera, la UE Sant Cugat, El Olivar i el mateix SESE.

Ara com ara, el CB Salou i l’Es Castell manen a la taula, amb dues victòries i cap derrota, mentre que El Olivar i la UE Sant Cugat encara no han guanyat cap partit dels que han disputat. Els martorellencs i el JAC Sants (del sotsgrup C3), són els únics equips de la conferència C que encara no han jugat cap partit des que comencés la lliga, i els barcelonins hauran d’esperar al 19 de desembre per fer-ho.

L’entrenador blau, Toni Olivares, no amaga que els ha costat passar les setmanes sense partits, però reconeix que buscaran la seva millor versió davant l’estrena de demà.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

L’última competició oficial per als martorellencs va ser la Lliga Catalana EBA, la derrota contra el CB Esparreguera en l’última jornada de la fase de grups, el 3 d’octubre. Pel que fa a la plantilla, s’incorporen al Club Bàsquet Martorell quatre peces noves: Albert Valle i Jordi Catalán, que disputaran la seva segona etapa a Martorell, i Alejandro Catalán i Bernat Álvarez. Ivan Llull, Nil Brià, Xavi Balaguer, Jordi Pujolreu, Silvestre Esteves, Sergi Solé, Robert Marsol i Jordi Oller renoven respecte el curs passat.

La setena jornada, en marxa

Pel que fa al futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell visitarà demà (18.00h) el cuer del sotsgrup 3 de Segona Nacional B, el CFS Arenys de Munt. Els martorellencs van regalar-se una victòria plàcida contra La Unión i ha aconseguit entrar dins el quatre primers llocs, els que donen lloc a lluitar per l’ascens.

Els del Maresme, no obstant, no han sumat encara en les primeres quatre jornades que han pogut disputar i en el seu aterratge procedents de Tercera Divisió estan inèdits pel que fa a victòries i empats. Tot i la diferència a la taula entre els vermells i els del Maresme, un dels jugadors de l’equip, Rubén Melero, avisa de l’augment del nivell dels equips en la Segona Nacional B

Rubén Melero, jugador Sala5 Martorell

La plantilla vermella comptarà amb la baixa de Josep Coca, que encara espera conèixer l’abast de la seva lesió al peroné, i els dubtes de Sergio Arriero i Cristian.

Font: El CB Martorell debuta en lliga a domicili dos mesos després de l’última competició oficial