El Centre de Promoció Econòmica organitza ‘El Cafè de la Reempresa’

Categories General

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, organitza el proper 14 de desembre, a les 13.30h, ‘El Cafè de la Reempresa’. La trobada virtual vol donar a conèixer les opcions de cessió que ofereix el projecte Reempresa entre els empresaris del territori que tenen pensat cedir el seu negoci per tal de donar-li continuïtat.

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un model d’emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

Si tens un negoci i estàs pensant en cedir-lo o tancar-lo, el Centre de Reempresa de Catalunya t’ajuda a trobar a una nova persona emprenedora que li doni continuïtat. Es fa a través d’una metodologia pròpia i un marketplace on hi coincideixen persones que volen vendre el seu negoci i persones emprenedores disposades a donar-los continuïtat.

‘El Cafè de la Reempresa’

L’objectiu de la sessió és permetre als empresaris conèixer les opcions de cessió que tenen a l’abast gràcies al Centre de Reempresa de Catalunya. El Centre de Reempresa de Catalunya ofereix la possibilitat als empresaris que volen cedir el seu negoci a posar en valor tota la feina feta, a fi d’evitar que tot l’esforç i il·lusió que s’ha invertit en crear l’empresa no s’esvaeixi. En conseqüència, tot i la marxa del cedent, l’empresa podrà seguir el seu curs si es pren com a base tots els anys de gestió anterior i es realitza una transferència del coneixement de manera adequada.

Els participants coneixeran els diferents passos que se segueixen un cop una persona s’interessa per un negoci: des de la presentació de les parts, l’acord de confidencialitat o la signatura del contracte de compravenda. I s’explicarà com gestionen els anuncis d’empreses a la venda que publiquen a la pàgina web de Reempresa.

La sessió és gratuïta i les inscripcions es poden fer a través del següent formulari . Per a més informació contacteu al telèfon 93 775 31 01 o per correu electrònic moliempresa@martorell.cat.

Font: El Centre de Promoció Econòmica organitza ‘El Cafè de la Reempresa’