L’equip masculí A del Martorell Pàdel Club fa història i ascendeix a Divisió d’Honor B

Categories General

La temporada 2019-2020 acabarà amb un segon ascens per al Martorell Pàdel Club. Es tracta del conjunt masculí A, que milita a Primera Categoria ique serà de Divisió d’Honor B la propera temporada després que la Federació Catalana de Pàdel hagi donat per finalitzades les lligues del curs 2019-2020. Els martorellencs, que manaven a la taula a manca de dues jornades per acabar la temporada, ascendiran a Divisió d’Honor B i assoliran, d’aquesta manera, una classificació històrica i inèdita per al club.

Els martorellencs han signat una temporada pràcticament perfecta, i és que no van conèixer què era la derrota fins la jornada 14 (contra el Pàdel Indoor Berguedà). Encadenant 13 victòries de manera consecutiva, l’equip masculí A del Martorell Pàdel Club va consolidar-se a la primera plaça de la classificació i va obrir forat amb els seus perseguidors més immediats. Després de la derrota els martorellencs van imposar-se al CT Olesa i el Pàdel Infinit i van mantenir-se al capdamunt de la taula, per davant de l’Espàdel Club i l’Indoor Bages. Els bagencs, tot i tenir 35 punts, com l’Espàdel, no podrà ascendir.

Un dels capitans de l’equip, Ramiro Tornielli, explica que l’ascens era una fita marcada a l’agenda i confessa que l’equip va encarar el seu treball cap a aconseguir-la

Ramiro Tornielli, capità equip masculí A Martorell Pàdel Club

Pel que fa a la temporada, Tornielli es queda amb la consecució de l’ascens i amb el “component històric” de ser a la Divisió d’Honor B, un fet inèdit en el pàdel martorellenc.

Ramiro Tornielli, capità equip masculí A Martorell Pàdel Club

Respecte als canvis entre la Primera Divisió i la Divisió d’Honor, el capità admet que perseguiran “l’objectiu de la permanència”  i que mouran fitxa per reforçar la plantilla contra altres equips de prestigi.

Ramiro Tornielli, capità equip masculí A Martorell Pàdel Club

L’equip tindrà descans des d’ara i fins que acabi l’any i es prepararà per iniciar la nova temporada, que donarà inici, si les autoritats sanitàries ho permeten, el mes de gener de 2021.

Font: L’equip masculí A del Martorell Pàdel Club fa història i ascendeix a Divisió d’Honor B