La pel·lícula amb participació martorellenca ‘Fantasía de juventud’ s’estrena divendres

Categories General

Aquest divendres s’estrena a Barcelona la pel·lícula Fantasía de Juventud , una produccció catalana amb participació martorellenca. L’empresa local Tot és possible Events, capitanejada per Cristina Ramírez Reyes, és una de les coproductores del film. El llargmetratge aborda la temàtica de l’adolescència i el pas cap a l’edat adulta.

Fantasía de Juventud és un film dirigit per Jaume Sucarrats Muñoz, exlíder del grup català Teràpia de shock i compositor, entre d’altres, de la cançó Sense tu , que va ser la versió original de la sèrie de TV3 Polseres vermelles , emesa després a Antena 3 i altres cadenes internacionals. Sucarrats dirigeix ara Cacau Productions, que junt amb Tot és possible Events han fet realitat la producció d’aquest treball.

La Cristina Ramírez explica que la pel·lícula ha estat l’estrena “per a tothom: tant per al director com per a les joves actrius i actors que hi intervenen”.

Cristina Ramírez, directora de la productora Tot és possible Events

Ramírez és una garrotxina de Les Preses afincada a Martorell des de fa sis anys. Va crear la productora “fa un any i mig, i vam tenir com a primera seu el Molí Empresa”. Explica que la crisi de la COVID-19 no ho ha posat gens fàcil a causa del tancament de les sales, però que també ha obert noves perspectives a les “majors”, a l’hora de buscar un altre tipus de films com aquest.

Cristina Ramírez, directora de la productora Tot és possible Events

Filmada en llengua castellana, Fantasía de juventud parla d’una història que remet a l’adolescència, amb ingredients com ara l’amistat, amor, joventut, somnis, fantasies i la nostàlgia d’aquest període fugaç de la vida, que marca el futur, i el pas cap a la maduresa. Tot això a través dels ulls de la protagonista, Aina T. Inicialment, la història “estava pensada per al públic d’ESO i Batxillerat, però és interessant per a tots els públics”.

Cristina Ramírez, directora de la productora Tot és possible Events

La pel·lícula s’estrenarà aquest aquest divendres, 4 de desembre, als Cinemes Girona de Barcelona i es podrà veure també el dia 9. També als cinemes d’Olot -de l’11 al 20 de desembre-; als cinemes Funatic de Lleida l’última setmana de desembre, i entre aquest mes i el gener de 2021 a Gitrona i Roquetes, amb Ocine.

Font: La pel·lícula amb participació martorellenca ‘Fantasía de juventud’ s’estrena divendres