Categories General

El pilot martorellenc Sergi Pérez (de l’equip TRS) s’ha endut la primera plaça del campionat de Catalunya de muntanya que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Ullastrell. La cita, que es diu La Pujada 2020, va reunir corredors de totes les categories i el martorellenc hi va prendre part en el grup N, on competeixen pilots amb cotxes similars al seu Peugeot 106.

D’entre els 11 corredors del grup N, Pérez va guanyar les dues curses, i es que va participar en la prova de dissabte i en la de diumenge. La seva bona actuació dels dos dies va ser la clau de poder segellar el campionat de Catalunya de muntanya en la seva primera experiècia sobre l’asfalt.

En la classificació general, el martorellenc va registrar un temps de 2:48.122, sumant el 2:50.432 de la primera cursa i el 2:48.122 de la cursa de diumenge. A prop de tres segons del segon classificat, Pérez va sentenciar una Pujada 2020 que va saber embutxacar-se. Pérez explica que van ser dos dies dels quals  va aprendre molt i creu que el pas a l’asfalt l’ha provat.

Sergi Pérez, pilot TRS

Acostumat a la terra, l’asfalt no ha estat un impediment per signar una bona actuació i defensar-se amb ungles i dents i amb la primera plaça a la taula d’una cursa en la qual no va poder entrenar-s’hi gaire.

Eric Banus (CE A Fondu Competició) i Rubén Muñoz (Biela Club Manresa) han estat el segon i el tercer classificats, respectivament, en el grup N, a uns tres i cinc segons del martorellenc.

Font: Sergi Pérez es proclama campió de Catalunya de muntanya en la penúltima cursa de l’any