El CB Martorell descobreix els calendaris de les competicions de la temporada 2020-2021

Categories General

El primer equip del Club Bàsquet Martorell ja coneix els calendaris de les dues competicions en què prendrà part aquest curs, ambdues amb canvi de format arran de la crisi provocada per la COVID-19. Tant la Lliga Catalana EBA (que enguany acabarà més aviat del que és habitual) com la lliga regular han emparellat els blaus en dos grups exigents i més nombrosos.

Per una banda, disputarà la Lliga Catalana EBA , competició que promou la Federació Catalana de Basquetbol , amb inici el 20 de setembre, i que s’allargarà durant dos caps de setmana més. Enguany, s’han dibuixat vuit grups de quatre conjunts cadascun i la fase prèvia serà en forma de lligueta. El conjunt que entrena Toni Olivares forma part del grup 4, on es veurà les cares amb el CB Igualada, el CB Artés i el CB Esparreguera. Només el millor de cada grup accedirà a la final a 8 que tindrà lloc el 10, l’11 i el 12 d’octubre amb seu encara per determinar.

El tècnic Toni Olivares admet que en els primers enfrontaments del curs, en una competició que arriba durant la pretemporada però que ja suma per a altres fites, no tindran les coses fàcils. Als esparreguerins i igualadins se’ls afegeix un acabat d’arribar a la categoria que vol oferir molta resistència.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Una lliga amb més integrants que mai

Pel que fa a la lliga regular, els martorellencs repetiran a la Lliga EBA. La Federación Española de Baloncesto (FEB) s’ha vist obligada a dividir el grup C d’aquesta categoria en tres sotsgrups. En total, 36 equips que s’han repartit en tres grups de 12 equips cadascun. Els blaus pertanyen al sotsgrup C1 i s’estrenaran a casa davant un dels duels per excel·lència dels últims cursos. El CB Martorell-CB Igualada obrirà el foc al Pavelló Esportiu Municipal el 18 d’octubre, mentre que la primera visita serà a la pista del CB Valls. La resta d’equips d’aquest sotsgrup seran el BBA Castelldefels, el CB Artés, El Olivar, l’Alpicat, el CD Torreforta, el CB Esparreguera, el CB Salou, l’EM El Olivar i el balear Es Castell.

Els martorellencs acabaran la primera volta el 17 de gener a la pista del BBA Castelldefels i clouran la lliga regular el 17 d’abril. Olivares pensa que és el sotsgrup més exigent del grup C, tot i que no amaga que el conjunt que dirigeix pot plantar cara a la resta de rivals de la lliga regular.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Segons el format de competició d’enguany, els dos millors equips de cada sotsgrup (sis en total) i els dos millors tercers jugaran la Fase Final de Conferència del 30 d’abril al 2 de maig. D’aquests vuit equips, els quatre millors accediran a la Fase Final de Lliga EBA des del 13 fins al 16 de maig.

Font: El CB Martorell descobreix els calendaris de les competicions de la temporada 2020-2021