El CB Martorell fa oficial el cos tècnic de la propera temporada i anuncia tres fitxatges

Categories General

El CB Martorell, després d’unes setmanes de silenci, ha confirmat el seu cos tècnic de la pròxima temporada: l’entrenador serà l’actual coordinador, el Toni Mesa. L’objectiu de l’entitat serà no patir el pròxim curs com va passar el darrer any.

Els ajudants de Mesa seran Miguel Angel Miguel, com a segon entrenador; Alejandro Giráldez, de tercer entrenador; Alejandro García, de preparador físic i Marta Ruiz, de delegada. Tots tenen altres càrrecs a l’entitat.

El líder des de la banqueta abans era Jordi Pi, que va confirmar la salvació l’any passat a finals de març amb un gram triomf a Girona.

Es confirmen les tres primeres incorporacions

Jordi Jarque -2002- va ser el primer fitxatge de l’entitat per la pròxima temporada. El jugador adrianenc arriba procedent del IFACH Calpe de Lliga EBA. Destiny Olu -de 21 anys- també ha confirmat que és nou jugador del quadre que entrena Mesa. Ve procedent del CB Ilicitano i també té passat al Ifach Calpe, ambdós a Lliga EBA.

El darrer jugador que jugarà amb els martorellencs és Xavi Ortiz. L’entitat l’ha anunciat amb un vídeo en el qual es mostra la seva gran capacitat per anotar triples. La darrera campanya va formar part del Santfeliuenc.

De moment, des del club no han volgut parlar sobre la nova temporada.

L’equip segueix sense calendari

L’1 d’octubre començarà la propera lliga pel conjunt martorellenc. La Lliga EBA reordenarà aquest any els seus grups de competició amb un total de cinc grups conformats per 28 equips. D’aquesta manera, cadascun dels 10 subgrups (14 equips) disputarà una Lliga Regular de 26 jornades. Aquest dissabte es va celebrar una Assemblea FEB que va marcar com serà una competició que tornarà a posar en joc 6 places d’ascens a la Lliga LEB Plata. El sorteig del calendari de la lliga regular tindrà lloc les setmanes entrants.

Font: El CB Martorell fa oficial el cos tècnic de la propera temporada i anuncia tres fitxatges