Categories General

El primer equip del Club Bàsquet Martorell puja a la primera plaça del sotsgrup C2 de lliga EBA, després de guanyar el Club Bàsquet Salou i el Club Bàsquet Esparreguera. Els blaus han jugat dos partits aquest cap de setmana, les dues primeres jornades, que van haver de posposar, i marxaran de vacances líders. Els blaus es mantenen amb un balanç de tres victòries i una derrota en el primer mes de competició.

Els martorellencs han jugat aquest cap de setmana dos partits. El primer va ser dissabte a casa contra el Club Bàsquet Salou, on els martorellencs van guanyar per 90 a 79, amb un parcial a l’inici de 28 a 10, determinant en la resta de partit. Els tarragonins van haver de remar contracorrent per intentar escurçar la distància en el marcador, i van endur-se el segon parcial.

L’inici de la segona meitat va ser, de nou, per als martorellencs, que van convertir 24 punts i van tenir el control del partit a ratlla. En l’últim quart, amb més desencert dels blaus, la diferència en el marcador va reduir-se, però no va ser suficient com per fer perillar el triomf dels de Toni Olivares, que superaven la proposta física dels tarragonins. El jugador del sènior B del CB Martorell, Víctor Font, va debutar a lliga EBA quan quedaven 46 segons de partit. L’entrenador del CB Martorell, Toni Olivares, afirma que van signar un inici que els va permetre encarar amb calma la resta de partit.

Toni Oliveres, entrenador CB Martorell

En el partit de diumenge, el CB Martorell va visitar la pista del Club Bàsquet Esparreguera i va perdre en el derbi del Baix Llobregat, repetint la derrota que ja van patir en la fase de grups de Lliga Catalana el mes d’octubre. La igualtat va tornar a ser la convidada especial, prenent el protagonisme des de ben aviat. L’empat a 11 tancava els 11 primers minuts i donava pas a una primera meitat ajustadíssima, amb el 33-31 a l’electrònic al descans.

En la represa, els blaus van estirar per primer cop l’avantatge més enllà dels quatre punts, i van tancar el tercer quart amb el 46 a 51 al marcador. Però en els darrers 10 minuts, els locals van somriure en un final d’infart, van capgirar un desavantatge de 10 punts i van embutxacar-se el que per a ells va ser la segona victòria del curs, per 64 a 63. Toni Olivares explica que l’esforç físic els va passar factura i creu que per això no van tenir la solidesa que hagués desitjat.

Olivares es felicita pel bon paper fet en el primer mes de competició i admet que ja pensen en el proper partit de lliga. Tot i la derrota, els martorellencs s’han assegurat la primera plaça abans de marxar de vacances i dominen al capdamunt de la classificació amb un balanç de 3-1 en el primer mes de competició.

Empat del Sala5 a Ses Illes

La visita dissabte del primer equip del Sala5 Martorell a les Illes Balears no va acabar amb una satisfacció completa. L’empat a 4 contra el Gasifred Ibiza va deixar els martorellencs amb un gust amarg, tot i que van aconseguir empatar a manca de tres segons.

Els illencs van dominar la primera part del partit, convertint el 2-0 i embutxacant-se les primeres rendes de la tercera jornada de lliga, que va quedar ajornada arran de casos de coronavirus. Els de Jose Fernández van posar contra les cordes als martorellencs, que en la segona meitat van reaccionar, amb el 3-1 al descans.

El Gasifred Ibiza va aconseguir allunyar-se fins al 4-1, però la segona meitat va estar dominada pels vermells, que estirant les possibilitats físiques dels seus jugadors, van arribar a temps per empatar a 4, a través de Malik, a manca de 3 segons. El tècnic Vïctor González ha explicat que van anar a remolc, sobretot, en la primera meitat, i creu que l’Eivissa va proposar un partit molt defensiu. En la segona meitat, apunta González, van recuperar-se aviat i amb millors sensacions

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Amb l’empat a 4, els martorellencs es mantenen en la tercera plaça, amb 14 punts, empatats amb l’Escola Pia. El líder és L’Hospitalet Bellsport, amb 19, i el Calvià és segon i en té 15.

Font: El CB Martorell puja a la primera plaça del grup amb ració doble el cap de setmana