El Centre de Promoció Econòmica prepara cinc accions formatives per al segon semestre de l’any

Categories General

Des del mes de juny i fins ben entrat el mes de novembre, el Centre de Promoció Econòmica impulsarà cinc accions formatives amb l’objectiu d’ajudar i donar suport les empreses i els emprenedors que vulguin ampliar els seus coneixements. aquests cursos són gratuïts i requeriran d’inscripció prèvia a través del lloc web del centre o trucant al telèfon 93 775 31 01.

El primer curs serà el mes de juliol, amb dues sessions sobre “Criptomonedes, usos i avantatges competitives per al teu negoci” els dies 12 i 14 (de 15.30 a 18.00h). En tornar de les vacances, el curs “Emprenedoria social. Idees de negoci que aporten solucions a necessitats socials” ocuàrà quatre hores, en format presencial, el 23 de setembre.

a la tardor arribaran “Tiktok per a negocis” el 6 i el 10 d’octubre de 9.30 a 13.30h en format virtual i també en format de teleformació, “Presenta els teus impostos per Internet i estalvia temps i diners”, el 7 i el 14 de novembre (9.30 a 13.30h). L’últim curs de l’any serà presencial de tres dies, el 25, el 28 i el 30 de novembre, i tractarà “Facebook i Whatsapp per a negocis” de 9.30 a 14.00h.

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell amplia el seu repertori de serveis a les empreses i els emprenedors posant en marxa aquestes formacions, que han finançat el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona. La previsió, a més, és allargar les formacions també durant el 2023.

Font: El Centre de Promoció Econòmica prepara cinc accions formatives per al segon semestre de l’any