L’AMCAM tornarà a rodar fins a Montserrat aquest diumenge

Categories General

L’associació Amics de les Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM) organitza la clàssica ruta en motos clàssiques fins a Montserrat aquest diumenge dia 10 de juliol. La sortida es durà a terme des de la nau 1 de Ca N’Oliveres a les 9:00h, però a partir de les 8:30h els socis rebran als participants amb un petit esmorzar allà mateix.

Els motoristes començaran la ruta cap a Montserrat a Martorell i passaran per Olesa de Montserrat, Vacarisses, Marganell, entre d’altres poblacions, fins a arribar al monestir, on es farà la primera, i en principi, l’única parada.

Les inscripcions estan obertes a tothom fins al dijous 7 de juliol, i els únics requisits per apuntar-s’hi són tenir un escúter clàssic i portar el casc de seguretat. Tot i això, l’AMCAM recomana vestir guants, màniga curta i jaqueta apropiada per anar amb moto, per augmentar al màxim la seguretat. Jordi Vives, president de l’AMCAM explica que compten amb 40 inscrits i cinc acompanyants, més la comitiva habitual. “De moment, encara tenim places obertes fins al dia 7. Des que hi ha tot el tema de la Covid estem fent preinscripcions, o sigui que el dia de la sortida sí que podem inscriure a la gent, però sempre ha d’haver-hi un màxim de 60 motos. Llavors, a la que arribem a 60 inscrits ja no podrem acceptar més motos”.

Jordi Vives, president AMCAM

A banda d’aquesta activitat, l’estiu ve carregat per a l’AMCAM: l’11 de setembre es durà a terme la trobada habitual dels motoristes membres de l’associació i, la segona setmana del mateix mes, el dia 18, organitza la novena concentració nacional de motos de Bultacos Tralla, la segona en la qual participa l’AMCAM.

Font: L’AMCAM tornarà a rodar fins a Montserrat aquest diumenge