El CF Martorell es fa fort en defensa i consolida la quarta posició a la taula

Categories General

El primer equip del Club de Futbol Martorell va empatar ahir davant la Unió Esportiva Valls (0-0) i encara el tram final del 2021 com el quart classificat, amb 13 punts. Els blanc-i-vermells no van aconseguir premi en les oportunitats que van crear però es mantenen com la millor defensa de la competició, deixant de nou la porteria inèdita.

David Olid va mostrar-se en els primers compassos del partit, mentre que Verdejo va avisar la porteria que defensava Souleiman Touray. Com a resposta, els jugadors més protagonistes en l’atac martorellenc van connectar en més d’una ocasió per intentar trobar el gol, però la defensa vallenca evitava que culminés en un perill més gran. La primera meitat va acabar sense gols i fisn ebn entrat l’equador de la segona el CF Martorell va dominar més les ocasions de gol. En l’últim quart d’hora de joc, la UE Valls va tornar a avisar, a través de Gestí. En el temps afegit, Arnau Miró va creuar un xut molt perillós i en l’última acció del partit, Carles Serván es va trobar sol dins l’àrea i va rematar de cap fora. Cap dels dos va tenir fortuna i la jornada es va tancar sense gols.

El partit va acabar sense gols i per al tècnic Javi Cuesta, el punt és molt valuós tenint en compte com de propers estan tots dos conjunts a la taula, “va ser un partit molt igualat i cada equip va tenir el seu moment”.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Aquest empat deixa els de Javi Cuesta quarts, amb 13 punts, en el penúltim partit de l’any a casa. En clau femenina, el primer equip blanc-i-vermell va perdre al camp del Mira-Sol Baco (4-1) i es manté penúltim, amb dos punts.

Empaten però segueixen líders

El primer equip del Sala5 Martorell va empatar contra el FS Ripollet (5-5) i ha sumat un punt que el manté líder, però ara amb només un punt de marge respecte la segona plaça. Contra els vallesans, Mario Silva va estrenar el marcador, transformant la primera passada perillosa del partit en gol. I un minut més tard, Joan Rusinés convertia el 2 a 0 recollint un refús proper a l’àrea.

La resposta dels vallesans no es va fer esperar, i ajustaven distàncies amb el 2 a 1 ben aviat. Els vermells, amb un cinc diferent al que havia començat el partit, posava les coses difícils en defensa, però el FS Ripollet hi responia amb intensitat i molt dur al darrere. Els vermells van poder fer el tercer però el conjunt visitant va empatar el partit des del doble penal. Intentant tallar les últimes passades i sortint al contraatac, el conjunt del Vallès va manar en el tram final de la primera meitat. Rusi va marcar en pròpia porteria quan intentava tallar una passada i mentre Ramon errava un doble penal, els de Ripollet transformaven el que tenien i deixaven el 2 a 4 en la primera meitat.

En la represa, un contraatac ràpid va suposar el 2 a 5 i el pitjor escenari per al Sala5. Però la reacció martorellenca va arribar des de la defensa: primer Rusi, i després Ramon per partida doble. El mateix Ramon tancava el partit amb un pal que hagués suposat la remuntada completa, però no va prosperar i el partit va donar un punt a cada equip.

Per a l’entrenador vermell, Víctor González, “vam fer un bon partit però vam pagar cars els errors” i es queden amb la sensació d’haver perdut dos punts.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

El conjunt martorellenc es manté líder i ara espera a conèixer l’abast de la lesió de Malik, que a les acaballes del partit va caure amb una dolència al genoll.

Tornen a sumar

En handbol, punts per als dos primers equips del Club Handbol Martorell. A Vilanova del Camí, el conjunt femení va imposar-se per 29 a 30 en un partit on les locals van anar per davant en el final de la primera meitat. En la segona, les groc-i-negres van remar a contracorrent per capgirar el resultat, van posar-se tres gols per davant però van mantenir-se dures i van tornar a sumar els dos punts.

En clau masculina, empat a 29 per als de Christian Stahringer contra el Joventut Mataró, un punt que els confirma com a segons classificats. Totes dues plantilles tindran descans aquest cap de setmana abans d’encarar el final del 2021.

Tornen a perdre a domicili

I en bàsquet, derrota del primer equip a la pista del filial del Joventut de Badalona (72-67) del primer equip del Club Bàsquet Martorell, que encara no coneix la victòria a domicili.

Els de Jordi Pi van viure un partit molt ajustat a Badalona, i tot i guanyar dos dels quatre parcials van cedir un partit que podria haver-se endut a casa. Amb quatre victòries i cinc derrotes, els blaus són vuitens a la classificació i aquesta setmana tindran descans.

Font: El CF Martorell es fa fort en defensa i consolida la quarta posició a la taula