El Molí Empresa programa una nova sessió informativa sobre el ‘Sos Mentoring’

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell organitza aquest dimecres, 1 de desembre, de 16.00 a 17.00h, una sessió informativa sobre el programa ‘Sos Mentoring ‘. Es farà de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom i els interessats poden insciure’s a través d’aquest enllaç .

‘SOS Mentoring’ és una iniciativa de la Fundació Autoocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un procés d’acompanyament personalitzat i gratuït per a petites empreses. Mentors voluntaris comparteixen el seu temps i experiència per ajudar-los a diagnosticar la situació dels seus negocis i elaborar un pla de reactivació per a fer front a les conseqüències de la crisi derivada de la COVID-19.

SOS Mentoring “és un programa de voluntariat on persones empresàries i directives amb experiència ajuden les petites empreses a prendre les decisions necessàries per a fer front a les conseqüències de la crisi, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials, mantenint l’ocupació”, explica la tècnica d’Emprenedoria del Molí Empresa, Ana Millán.

Amb aquest programa “es pretén mantenir i reforçar el teixit productiu local, facilitant la presa de decisió de les empreses, reorientant negocis, avalunant alternatives, donant suport emocionals, millorant les competències. Un acompanyament per resoldre els punts que consideren més febles, ja siguin màrqueting, finances…la persona mentora en serà especialista”.

Anna Millán, tècnica d’Emprenedoria Molí Empresa

Les persones participants primer fan una sessió informativa, com la programada per aquest dimecres, perquè puguin entendre el programa. Després fan una sessió individual per conèixer les seves necessitats i, finalment, es cerca un mentor afí al projectes, si pot ser del mateix sector i especialista en allò que l’empresa més necessita.

Font: El Molí Empresa programa una nova sessió informativa sobre el ‘Sos Mentoring’