El CF Martorell reconeixerà Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret

Categories General

El Club de Futbol Martorell retrà homenatge a Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret al Complex Esportiu Torrent de Llops. L’acte tindrà lloc diumenge, a les 11.45h, abans del partit del primer equip. La junta directiva que encapçala Rafa Garcia posarà en valor el passat blanc-i-vermell dels tres jugadors.

Eric Garcia va iniciar-se a Martorell i en la categoria benjamí va fitxar pel FC Barcelona, on va formar-s’hi fins l’edat cadet. Després, va convertir-se en jugador del Manchester City i l’estiu passat va tornar al club blaugrana, on va fitxar pel primer equip. D’aquesta manera, Garcia va ser el primer jugador martorellenc a militar al primer equio blaugrana. Laia Martret, de la seva banda, també és jugadora del FC Barcelona i va fer els primers passos a Martorell. En edat aleví, va fitxar pel club blaugrana i des d’aleshores hi juga, ara en la categoria juvenil, i ha guanyat títols amb el club i amb les seleccions estatals base.

I Salva Ferrer, que actualment és jugador de l’Spezia de la sèrie A italiana, va viure dues etapes a Martorell. Primer, fins a l’edat benjamí, i després en el seu retorn sent cadet, on va participar de dos ascensos a Preferent. A més, al primer equip va col·laborar en l’ascens a segona Catalana, amb Íñigo Irisarri.

Tots tres rebran un homenatge previ a l’inici del partit del primer equip pel seu camí com a blanc-i-vermells. Eric Garcia ja va ser homenatjat el passat mes de setembre per la medalla de plata que va aconseguir en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Font: El CF Martorell reconeixerà Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret