El CF Martorell renova Javi Gómez i encapçalarà el projecte per pujar a Superlliga Catalana

Categories General

El CF Martorell continua deixant enrere els núvols després de finalitzar la temporada. Ja sabem qui serà el tècnic: renova Javi Gómez després d’uns dies de silenci a les xarxes. L’entrenador va agafar l’equip a finals de 2022 amb l’objectiu de lluitar pels llocs d’ascens a la Superlliga Catalana. I així va ser. Els del Torrent de Llops es van quedar a un pas de pujar de categoria.

Ara la complexitat és màxima: no serà fàcil canviar peces. De moment, l’entitat ha confirmat dues baixes molt importants: ni Bernat Sansano ni Martí Ramos continuaran a l’equip. Ahir a la nit el club sí que va confirmar la continuïtat del seu porter: Toni Domínguez.

Javi Gómez es mostrava molt content perquè l’entitat “ha confiat en ell i el seu staff i això significa que les coses s’han fet bé”. L’objectiu, des de totes les parts, com la directiva com els entrenadors, és el de pujar de categoria.

Javi Gómez, entrenador del CF Martorell

Roger Bermusell renova un any més amb el Sala 5

Al Sala 5 l’equip continua treballant per la pròxima temporada. Després de confirmar el fitxatge d’Arnau Graell l’entitat ha anunciat la renovació de Roger Bermusell. El jugador la passada temporada va ser un dels jugadors més importants de l’equip i des del club s’ha publicat que estan molt contents de “continuar junts” la propera temporada.

Quim Peña tornarà a liderar el projecte del sènior femení del Unió Futbol Sala Martorell

El femení del Unió Futbol Sala Martorell ens ha confirmat la renovació també del Quim Peña, el tècnic que va aconseguir l’ascens la darrera temporada. Serà aquest curs, admetia el martorellenc, “molt més dur”. Un dels grans reptes és millorar la plantilla després de la pèrdua de la seva portera, la Rut Masplà.

Quim Peña, entrenador del UFS Martorell

La Festa del futbol català diu adeu aquest diumenge

Després del gran èxit del passat cap de setmana amb la ‘Festa del Futbol Català’ el millor futbol torna al Torrent de Llops. La Federació Catalana de Futbol, en els seus darrers dies celebrant aquest esdeveniment, tornarà a posar totes les seves forces en la localitat. Aquest divendres es jugaran les semifinals cadets i juvenils -en modalitat femenina- a partir de les 18:00 i fins més enllà de les 22:00 i les finals es disputaran aquest diumenge a les 9:30 i a les 12. Tots dos partits es veuran per Esport 3. Joan Estruch, que forma part de la comunicació, xerrava sobre l’esdeveniment.

Joan Estruch, de la comunicació de la FCF

El CB La Mercè celebra torneig solidari

El CB La Mercè celebra un torneig 3×3 solidari a l’escola en què recaptarà fons per a l’ONG Mans Mercedàries. L’any passat, després dels temps tan complicats de pandèmia, ja es va recuperar el torneig en el qual es va fer un homenatge a Jordi Del Amo, una de les persones més importants de la història de l’entitat. Aquest any el torneig es celebrarà al Pavelló Municipal de Martorell.

I el passat diumenge, va celebrar-se la final de Catalunya de gimnàstica artística, al Nou Congost de Manresa. Sara Martín Carrasco, una martorellenca que està al Club d’Abrera, la va guanyar, va ser la campiona de Catalunya en la categoria de Base 5 grans. En la seva categoria participava una gimnasta del club de Gerbasio Defeer. Es va endur 3 medalles: 1a general B5G, 1a en Barra, 1a en paral·leles.

Font: El CF Martorell renova Javi Gómez i encapçalarà el projecte per pujar a Superlliga Catalana