El CF Martorell torna a trepitjar la gespa en la nova normalitat

Categories General

El primer equip del Club de Futbol Martorell ha tornat al Complex Esportiu Torrent de Llops després de prop de quatre mesos sense acostar-s’hi. Els martorellencs, que van confirmar la seva permanència a Primera Catalana després de la resolució de la Federació Catalana de Futbol, comencen un camí previ a la pretemporada que arrencarà el proper 10 d’agost.

El conjunt blanc-i-vermell ha viscut una autèntica revolució en les seves files, amb fins a 11 cares noves. Als jugadors que ascendeixen del juvenil A (Mykola Lavryk, Yeray Garcia i Marc Saldaña) se li sumen vuit noves peces. Es tracta de Carles Güell (FC Martinenc), Marc Serra (CE Berga), Martí Ramos (UD Viladecans), Kilian Honorato (FC Santboià), Roger Gorrea (UE Sant Ildefons), Martí Rafanell (CE Sabadell), Dani Baquero (FC Joanenc) i Souleiman Touray (U.Bellvitge).

Dos entrenaments abans de les vacances

L’equip martorellenc va entrenar ahir i tornarà a fer-ho dijous abans de marxar de vacances. L’staff tècnic ha preparat dues sessions durant aquesta setmana per tal que els jugadors es coneguin i facin una primera presa de contacte. L’entrenador Albert Nualart explica que no es tracta d’una pretemporada, sinó de dues sessions que serviran al grup per començar a fer un treball de cohesió.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Els blanc-i-vermells han començat a fer sessions físiques, amb una pujada a La Mola el passat diumenge, i seguiran unes pautes físiques proposades pel preparador físic, David Raso, i el segon entrenador, Sergi Seró. És previst que la lliga arrenqui el proper 3 d’octubre, mentre que la temporada martorellenca ho farà el dilluns 10 d’agost.

Font: El CF Martorell torna a trepitjar la gespa en la nova normalitat