El CH Martorell torna als entrenaments i encara amb empenta la pretemporada

Categories General

Els primers equips del Club Handbol Martorell van iniciar la pretemporada aquest dimarts a les Instal·lacions Esportives Municipals. Després d’un període d’inactivitat, els dos conjunts van començar a rodar sobre la pista per a agafar, des d’un bon principi, la forma física.

Enguany, el primer equip femení jugarà a Lliga Catalana, després de l’ascens aconseguit el curs passat. L’inici del campionat és previst per al cap de setmana del 26 i 27 de setembre. Durant les setmanes prèvies, les de Miguel Angel Interllige disputaran tres amistosos. Les martorellenques s’enfrontaran al Montbui i al Cerdanyola, de Primera Catalana, i al Barcelona Sants, de Lliga Catalana.

Interllige afirma que “en la primera sessió d’entrenaments l’equip va demostrar una predisposició increible. Després d’un test de carrera, vam començar amb els treballs tècnics  típics de pretemporada per adapatar la mà a la pilota, acomodament de distància, velocitat i cocentració. Hem de treballar el llançament i la posició de bas defensiva”.

Miguel Angel Interllige, entrenador primer equip femení CH Martorell

El sistema de competició de Lliga variarà respecte l’any anterior. Enguany hi haurà dos grups. El conjunt groc-i-negre ha quedat enquadrat al grup B, i debutarà en la nova temporada a casa davant el filial del Balonmano Granollers. Les d’Interllige clouran la primera fase també a les Instal·lacions Esportives contra el Balonmano La Roca B.

Per la seva banda, el primer equip masculí també va encetar els entrenaments de pretemporada ahir dimarts. El conjunt de Christian Stahringer jugarà cinc compromisos amistosos entre finals d’agost i finals de setembre. Els martorellencs es veuran les cares amb el Sant Vicenç i el filial del Sant Cugat, de Lliga Catalana, i també jugaran contra l’OAR Gràcia B i el Sant Vicenç B de Primera i Segona Catalana, respectivament.

Les primeres sessions d’entrenament d’aquesta pretemporada estan encarades “a l’adaptació i tornada a l’activitat per a que tothom tingui la mateixa forma física. Després, començarem a treballar aspectes fiosoterapèutics, tècnics i tàctics”, detalla Stahringer.

Christian Stahringer, entrenador primer equip masculí CH Martorell

L’entrenador del Club Handbol Martorell destaca que és una situació excepcional, per la inactivitat en els darrers mesos, i això ha marcat el retorn als entrenaments.

Christian Stahringer, entrenador primer equip masculí CH Martorell

La Primera Catalana del curs 2020-2021 donarà el tret de sortida el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. El conjunt groc-i-negre, que forma part del grup B, rebrà un nouvingut a la categoria en la jornada inaugural, el filial del Mataró, mentre que tancarà la primera fase també a casa davant el Valldoreix. L’equip entrenat per Stahringer buscarà classificar-se per a la fase d’ascens.

Font: El CH Martorell torna als entrenaments i encara amb empenta la pretemporada