El Cicle Gaudí inicia l’any amb ‘Pan de limón con semillas de amapola’

Categories General

El Cicle Gaudí programa per començar aquest any 2022 l’adaptació cinematogràfica de la novel·la Pan de limón con semillas de amapola de Cristina Campos, dirigida per Benito Zambrano. A Martorell, es podrà veure aquest divendres, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural, amb el suport de l’associació Cinema del Diable i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

Estrenada el mes de novembre passat, aquest gener es pot veure a una cinquantena de municipis de la demarcació de Barcelona, entre ells el nostre, en el marc d’aquest cicle  de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona per a la difusió de produccions catalanes.

La pel·lícula explica la història de dues germanes que es retroben de nou a Valldemossa, un petit poble de l’interior de l’illa de Mallorca, per vendre la pastisseria que han heretat d’una dona a la qui ni tan sols coneixen.

Després de ser separades en l’adolescència i d’haver construït les seves vides de forma totalment diferent, les germanes intentaran descobrir els secrets de la seva misteriosa herència, alhora que recuperen el temps perdut i fan front a conflictes familiars del passat.

Les actrius Elia Galera i Eva Martín protagonitzen aquesta història de sororitat i d’amor fraternal que ha rebut el suport de la crítica i ha aconseguit una nominació al Goya al Millor guió adaptat.

Les entrades es poden comprar al web entrades.martorell.cat al preu de 4,5 euros i amb descomptes.

Font: El Cicle Gaudí inicia l’any amb ‘Pan de limón con semillas de amapola’