Dissabte, primera exhibició de ‘New Dance’ de la temporada

Categories General

La Regidoria d’Esports organitza dissabte, 29 de gener, a les 18.30h, al Pavelló Esportiu de Can Cases la primera exhibició de la temporada dels grups de New Dance . Es tracta d’una activitat que combina diferents estils de ball: jazz , hip hop , new style , salsa, funky o aeròbic, tot proposant coreografies innovadores i atractives. L’equipament obrirà portes una hora abans de l’inici per facilitar-ne l’accés. L’acte, obert a la població en general, complirà amb les mesures COVID vigents.

El New Dance , vinculat directament a l’activitat física, l’expressió i comunicació corporal, permet prendre consciència de les possibilitats del moviment del propi cos, així com comunicar vivències, emocions i idees de manera individualitzada o amb els companys. Es pot practicar al Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) a partir dels 6 anys d’edat amb diferents grups adaptats al nivell del participants.

La primera exhibició del curs comptarà amb la participació de prop d’una trentena d’esportistes, dividits per grups d’edat: prebenjamí –benjamí (6 a 10 anys), aleví (10 a 12 anys) i cadet –infantil (12 i 16 anys). “Enguany, hem valorat que l’exhibició es faci en horari de tarda, atenent criteris d’organització i emmarcada en un nou format. Creiem que de ben segur agradarà a tothom i no us deixarà indiferents”, comenta el tècnic d’Esports, Enric Gotsens.

Enric Gotsens, tècnic d’Esports PMSAPM

“Els diferents grups participants accediran al Pavelló de Can Cases de forma esglaonada pel carrer de Josep Vilar. D’aquesta manera, evitem que arribin tots alhora i que es generin aglomeracions a l’entrada amb els familiars que els acompanyen”.

“El públic entrarà, a partir de les 18.00h, per la grada nord al carrer de Can Cases. Caldrà seguir la normativa referent a l’accés als equipaments esportius municipals: ús de mascareta obligatori, distància interpersonal, higiene de mans i aforament limitat”, apunta.

Enric Gotsens, tècnic d’Esports PMSAPM

El tècnic afegeix que “aquesta temporada el New Dance s’ha iniciat amb normalitat, complint sempre la normativa COVID: ús de mascareta durant les classes i neteja freqüent de mans. A diferència d’altres anys, no hi ha hagut alteracions i han pogut fer les classes de forma presencial. Els confinaments han estat individuals i puntuals”.

Enric Gotsens, tècnic d’Esports PMSAPM

Si esteu interessats en practica aquesta activitat esportiva, podeu adreçar-vos a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) per sol·licitar informació.

Font: Dissabte, primera exhibició de ‘New Dance’ de la temporada