El Club Volei Martorell presenta els equips d’una temporada en què vol consolidar-se

Categories General

El Pavelló Esportiu Can Cases ha acollit aquest matí la presentació dels 13 equips que formen l’estructura 2019-2020 i en què s’inclouen les novetats del curs. La consecució dels conjunts sèniors i la creació d’un equip de voleibol adaptat, la primera plantilla d’aquestes característiques arreu de l’estat, són els plats forts d’un curs de creixement total.

L’actuació de la Martukada ha aixecat el teló de l’acte de presentació, en què tots els equips han desfilat per la pista central del pavelló. El sènior masculí, format per jugadors de la comarca i i dirigit per Jesús Pérez, ha estat el primer a passar. El sènior femení, que s’ha recuperat després de més de cinc temporades sense tenir-ne i del qual se’n fa càrrec Joan Armengol, ha estat el següent.

En la categoria juvenil, han aparegut dos equips (A i B), tres de cadets (A, B i mixte), un infantil, l’aleví A i els alevins de l’EScola Lola Anglada de l’Escola Mercè Rodoreda i l’Escola Juan Ramón Jiménez. L’últim equip a presentar-se davant el públic ha estat el de volei terra, format per jugadors i jugadores amb discapacitats diverses i que s’ha convertit en el primer conjunt de l’estat en què hi competeixen integrants amb algun grau de discapacitat física o psíquica.

Creixen i s’hi mantenen

El curs 2019-2020 ha començat per a l’entitat que presideix Manolo Tena amb reptes en tots els àmbits. Per una banda, han aconseguit recuperar el sènior femení, un desig que perseguien des que va desaparèixer per manca de jugadores. De l’altra, el sènior masculí ha consolidat l’aposta del club per comptar amb equips en totes les categories. La creació d’un equip cadet mixte, arran de la tasca de difusió del volei als instituts martorellencs, ha culminat la feina per créixer des de la base.

El president Manolo Tena reconeix que comptar amb dos equips en la categoria sènior ha fet crida a que les categories inferiors també es completin.

Manolo Tena, president CV Martorell

Amb més de 100 esportistes, el CV Martorell s’ha estès pels centres escolars, i els conjunts del Mercè Rodoreda, Lola Anglada i Juan Ramón Jiménez competeixen en la categoria escolar, així com el cadet mixte.

Un desig olímpic

Per primera vegada en la seva història, el CV Martorell compta amb un equip de volei adaptat, que encara està en fase de captació de juhadors. El martorellenc Marc Vinaixa competia fins la temporada passada a l’equip de volei assegut del FC Barcelona, però va fer la proposta al club martorellenc per formar-hi part aquest curs. L’entitat de Manolo Tena va recollir l’encàrrec i ja compta amb uns 8 jugadors que formen part dels entrenaments. Pel moment, no existeix cap lliga, tot i que la secretària Vicky Gómez explica que els jugadors també consciencien els més joves sobre l’esport adaptat i els perills de patir un accident de tràfic, a través de xerrades. En tractar-se de l’únic equip a l’estat, mantenen vincles amb equips europeus a qui podrien enfrontar-se i engegar el projecte ser ser equip olímpics.

Vicky Gómez, secretària CV Martorell

L’espai Dansa ha actuat tamé a la presentació del CV Martorell i amb la Martukada han posat punt i final a una cte on l’entitat martorellenca, a través del discurs del seu president, ha desitjat que sigui una temporada d’assolir els objectius de cada equip. Els regidors Gerard Mimó, Lluís Amat, Belén Leiva, Albert Fernández, Andreu González, Raquel Sans i Rosa Cadenas, així com regidors de l’oposició, han assistit a la presentació d’aquest matí.

Font: El Club Volei Martorell presenta els equips d’una temporada en què vol consolidar-se