L’exhibició de tallers d’El Progrés destaca per la seva varietat

Categories General

Al voltant de 300 persones han participat en l’exhibició d’activitats pròpies que organitza El Progrés. Aquest diumenge al matí el teatre s’ha omplert de públic per gaudir i celebrar la continuïtat de l’espai cultural com a referent artístic. El Progrés compta amb un ventall d’opcions de lleure i d’art per a totes les edats: des de manualitats fins a cant coral passant per tot tipus de danses, com el ballet, la sardana, el flamenc o la salsa, entre d’altres.

Més de la meitat dels alumnes han format part de la mostra, però en total són més de 500 els qui assisteixen als tallers. Joana Circuns, secretària de la junta d’El Progrés, veu l’exhibició com “la festa on mostrem totes les activitats que organitzem dins l’entitat perquè la gent sàpiga què es fa al Progrés”.

Joana Circuns, secretària de la junta d’El Progrés

El Progrés té 114 anys d’història, així ho ha recordat l’alcalde de Martorell Xavier Follonosa, qui ha aprofitat per posar en valor i agrair la tasca que duu a terme la junta. Segons ell, aquesta feina i la participació dels alumnes és el que assegura el futur de la institució.

Joana Circuns també ha celebrat el resultat de la mostra, que fins i tot l’ha sorprès a ella mateixa pel nivell de coordinació. “Suposo que com és el segon any que ho fem, vulguis o no sempre aprens d’errors del passat” ha declarat.

Joana Circuns, secretària de la junta d’El Progrés

Font: L’exhibició de tallers d’El Progrés destaca per la seva varietat