El CN Martorell recupera el Trofeu Massana dos anys després de la darrera edició

Categories General

El Club Natació Martorell ha començat aquesta tarda la 76a edició del Trofeu Massana i recupera la competició més longeva del club, que el curs passat no va celebrar-se a causa de la pandèmia. Distribuït en els quatre divendres del mes de novembre, el club ha tornat a convidar tots els esportistes del club a participar-hi, tant de la secció de waterpolo com la de natació.

El Trofeu Massana és una de les poques cites on tots els nedadors del club, des de l’escola aquàtica i natació esportiva fins la categoria absoluta i màster, poden prendre-hi part junts, compartint proves i nedant en les mateixes. És previst que enguany hi participin uns 120 nedadors i se seguirà el mateix format que va recuperar-se ara fa quatre temporades, amb els quatre divendres del mes de novembre ocupats amb el trofeu. Aquest format és molt similar a l’original i espaia les proves durant quatre setmanes.

Recuperen un dels seus actes estrella

L’entitat presidida per Eva Rodríguez torna a celebrar el Trofeu Massana i apunta cap a les vuit dècades de vida amb una cita que ja s’ha consolidat com una de les fixes en el calendari de l’entitat. Segons la presidenta, “per fi podem fer el nostre trofeu i serà molt semblant a com veníem fent-lo els últims anys”.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

La 76a edició del Trofeu Massana acabarà amb la festa d’entrega dels premis als millors nedadors de la cita, el 17 de desembre. Eva Rodríguez confessa que “estem molt il·lusionats per poder gaudir d’aquesta festa” i anima a la participació dels nedadors.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

Durant totes les jornades se sortejarà una panera amb fruita que confecciona l’establiment La Mandarina entre els assistents que col·laborin amb la compra de butlletes.

Font: El CN Martorell recupera el Trofeu Massana dos anys després de la darrera edició