El Molí Fariner acollirà una sessió ‘networking’ per a empreses de nova creació

Categories General

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat (Martorell, Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires), a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, organitzen una sessió de networking d’emprenedoria. La jornada tindrà lloc el 22 de novembre, de 10.00 a 13.30h, i s’emmarca en el programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa ‘.

La cita servirà per intercanviar experiències i novetats entre emprenedors i empreses de nova creació de diferents sectors. Els participants generaran sinèrgies i compartiran com han afrontat els diferents reptes empresarials.

Tot i que la figura de l’emprenedor d’avui és habitualment la d’un professional multitasca, capaç de solucionar bona part dels problemes i de les situacions que sorgeixen en el seu camí, és molt improbable que tingui coneixements en tots els àmbits que es relacionin amb el nou projecte emprenedor, i que necessiti ajuda allà on ell no arribi.

El networking és una bona oportunitat per aconseguir-ho, ja que coneixeran altres professionals que els podran ajudar, guiar i oferir els seus serveis. A més, les empreses de nova creació es podran donar a conèixer i fomentar les oportunitats de negoci.

A través d’una sessió dinamitzada, és pretén assegurar que la participació dels assistents sigui activa i efectiva, afavorint la interacció i la posada en comú de les experiències i necessitats de cadascun dels participants. Connectant amb persones amb les quals comparteixen interessos aconseguiran beneficis per a la seva empresa o projecte.

La jornada comptarà amb la ponència de Mònica Mendoza, reconeguda conferenciant internacional en temes d’estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes. Mónica Mendoza també és docent de l’escola de negocis ESADE, i autora dels llibres Lo que no te cuentan en los libros de ventas i Píldoras de motivación para comerciales y emprendedores .

Com a cloenda, es farà el lliurament dels Premis Relleu de Negocis , que el programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ va convocar el passat mes de setembre fins al 31 d’octubre de 2021, per tal de reconèixer la iniciativa emprenedora dels usuaris dels Centres Locals de Serveis a les Empreses dels municipis del Baix Llobregat Nord.

Inscripcions

Les persones interessades a participar d’aquest networking poden realitzar les seves inscripcions a través del formulari d’inscripció . Més informació al correu electrònic xllopart@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01.

Font: El Molí Fariner acollirà una sessió ‘networking’ per a empreses de nova creació