L’Ajuntament activa un sondeig per fer un salt de qualitat en el sistema esportiu

Categories General

La Regidoria d’Esports ha activat un sondeig obert a la ciutadania per tal de fer un salt qualitatiu en el sistema esportiu de Martorell. L’objectiu és focalitzar els esforços en els aspectes susceptibles de millora, unificar criteris i desenvolupar una estratègia alineada amb les polítiques esportives municipals.

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, comenta que per poder fer aquest pas endavant, és necessari “conèixer prèviament la situació actual i disposar de la fotografia de partida del l’esport local”. Per aquest motiu, podeu participar omplint el qüestionari que trobareu en aquest enllaç . També podeu omplir el qüestionari a través dels dispositius instal·lats als diferents equipaments esportius.

El sondeig “s’adreça a la població major de 18 anys, sigui esportista, faci esport salut o sigui sedenària”, remarca el regidor Mimó. Es pot participar fins al proper 15 de novembre.

Gerard Mimó, regidor d’Esports

La intenció és comptar amb una mostra que representi amb la màxima fidelitat el perfil de les persones usuàries dels centre esportius martorellencs, així que la participació de perfils diferents aportarà un valor afegit als resultats.

Font: L’Ajuntament activa un sondeig per fer un salt de qualitat en el sistema esportiu