El Col·legi La Mercè celebra les primeres activitats del projecte ‘Fem Família’

Categories General

El Col·legi La Mercè ha engegat aquest curs el projecte ‘Fem Família’, que té com a objectiu compartir a les instal·lacions del centre xerrades, activitats lúdiques i tallers d’aprenentatge entre alumnes, professorat i famílies. El centre vol crear un vincle entre tots els integrants d’aquesta comunitat educativa.

La primera activitat es va celebrar el passat 14 d’octubre i va consistir en un taller de ioga impartit per la mestra d’infantil de l’escola Núria Pujol, qui va fer gaudir a tots els participants amb diversos exercicis que van permetre compartir un espai en família i, a la vegada, relaxar el cos i la ment.

El 21 d’octubre es va celebrar la segona activitat. En aquest cas un taller dirigit als pares dels alumnes d’Infantil en què es va explicar la metodologia EMAT que se segueix al centre per a l’aprenentatge de les Matemàtiques. Aquesta manera de treballar, basada en les intel·ligències múltiples, fa que l’alumnat aprengui les matemàtiques relacionant-les amb altres àrees i competències d’aprenentatge, detalla el director pedagògic de La Mercè Martorell, Dani Moll.

Dani Moll, director pedagògic La Mercè

L’equip directiu de La Mercè Martorell s’ha mostrat molt satisfet per haver celebrat amb èxit aquestes dues primeres sessions i espera que la bona acceptació amb què han estat rebudes, continuï en les activitats futures que es programaran durant tot el curs. Per a Moll, l’èxit en l’educació només serà possible si famílies i escola caminen plegades.

Font: El Col·legi La Mercè celebra les primeres activitats del projecte ‘Fem Família’