El Col·legi La Mercè comptarà amb un edifici d’Educació Infantil a finals del curs vinent

Categories General

El Col·legi La Mercè de Martorell ha iniciat les obres d’un nou edifici d’Educació Infantil al número 47 del carrer del Mur, just al davant de l’escola. Allotjarà uns 150 alumnes i és previst que es posi en funcionament a finals del curs 2020-21.

L’edifici disposarà de quatre plantes. “A la primera hi haurà un espai diàfan amb recepció, així com el menjador escolar i un petit office. A la segona i tercera plantes s’ubicaran les aules de P3, P4 i P5, l’aula de música i la de psicomotricitat, i algunes sales polivalents. A la quarta planta es trobarà el pati amb una zona coberta i una de descoberta”, confirma la directora de La Mercè, Montse Font.

Montse Font, directora La Mercè

L’espai on hi haurà el nou edifici era a l’antic Cine Nou, propietat de l’escola. Actualment, el feien servir com a gimnàs per als alumnes d’Educació Secundària i com a pista per als equips del Club Bàsquet La Mercè.

Montse Font apunta que, “seguint el nostre camí d’innovació pedagògica, hem replantejat un canvi en els espais de l’escola per adaptar-los a la nova manera de treballar. Per això, ara fa un any vam considerar traslladar tota l’etapa Infantil a un espai més ampli”.

Montse Font, directora La Mercè

El nou edifici d’Infantil “ens ajudarà a esponjar l’espai actual de l’escola i ens permetrà duu a la pràctica el nou projecte sense limitacions estructurals, amb espais més oberts i moderns”. “Estem treballant molt per intel·ligències múltiples, amb nous programes de lectoescriptura i matemàtiques. Hem de tenir espais dinàmics amb mobiliari fet a la mida dels nostres alumnes”, assenyala.

Montse Font, directora La Mercè

El Col·legi La Mercè organitzarà els dies 3 i 17 de març les xerrades informatives per a la preinscripció d’Educació Infantil i Primària, respectivament, i l’11 de març les d’ESO i Batxillerat. El centre ofereix visites personalitzades concertant cita prèvia al 93 775 01 10.

Font: El Col·legi La Mercè comptarà amb un edifici d’Educació Infantil a finals del curs vinent