El Concurs de Fotografia de l’AEM obre dimecres el període de vot telemàtic

Categories General

El Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) ha tancat el termini de presentació d’originals. A partir d’aquest dimecres comença la votació popular, exclusivament en línia, que es perllongarà fins el 9 de gener. Enguany, s’han presentat 75 fotografies candidates.

A partir d’aquest dimecres 22 de desembre es pot entrar a www.aem.amartorell.com/vota, contemplar les instantànies i votar les cinc preferides, que obtenen un punt per cada vot rebut. Tothom qui voti les seves cinc candidates es registrarà i entrarà en el sorteig d’un kit excursionista, composat per una samarreta tècnica, pals i mitjons. Ho explica el president de l’entitat, Xavi Tió.

Xavier Tió, president de l’AEM

El sorteig es durà a terme el dijous 13 de gener de 2022, a les 21.00h, a la seu de l’AEM (Pavelló Esportiu Municipal).

Aquest serà també el dia en el que el club donarà a conèixer els guanyadors i el resultat de les votacions. L’autora o autor de la fotografia més votada rebrà 300 euros en material fotogràfic a l’establiment Fotoprix; el segon premi s’endurà un joc de motxilla, aïllant i un val de 100 euros a Base Sayas; el tercer serà un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural. D’altra banda, per al premi especial de sortides AEM s’obsequiaran dos pòsters en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell.

Xavier Tió, president de l’AEM

Les 75 fotografies presentades suposen un increment “d’un 10% de la participació respecte al 2021. N’estem contents”, destaca Tió, qui creu que es pot deure a l’increment de la quantia dels premis per part dels comerços col·laboradors i de la pròpia entitat”. I afegeix que “a més, hi ha hagut força nous participants respecte l’any passat”.

Xavier Tió, president de l’AEM

Les fotografies acceptades a concurs restaran en possessió de l’AEM, que en podrà fer difusió a les seves campanyes publicitàries, mitjans de comunicació i xarxes socials. Les puntuacions finals i els guanyadors es publicitaran al web, així com a les xarxes socials de l’AEM (Facebook i Twitter). L’entitat es posarà en contacte amb els guanyadors per a la recollida dels premis.

Font: El Concurs de Fotografia de l’AEM obre dimecres el període de vot telemàtic