El Concurs de Fotografia de l’AEM registra 67 imatges, que es votaran en línia des d’aquest dijous

Categories General

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) va tancar diumenge a la nit el període d’admissió d’originals al 29è Concurs de Fotografia de Muntanya. En aquesta edició celebrada íntegrament en línia s’han presentat 67 fotografies de 40 participants diferents. A partir de dijous a les 12.00h començarà la votació popular, que es farà oberta a tothom a través de la plataforma aem.amartorell.com/vota .

En la seva primera edició en línia, a causa de les circumstàncies sanitàries, el Concurs ha registrat un increment d’un 26% respecte l’any passat, quan hi va haver 52 originals. Durant quinze dies, tothom qui ha volgut ha pogut presentar una o dues fotografies relacionades amb la muntanya i la natura.

Xavi Tió, president de l’AEM, destaca que “aquest dijous 19 de novembre i fins el dimarts 2 de desembre arriba el període de votacions, també en línia. Tothom qui vulgui, hagi participat o no, podrà votar entre les obres presentades al nou espai web que allotja les fotografies”.

Xavi Tió, president de l’AEM

Per votar, caldrà identificar-se i designar, amb 3, 2 i 1 punts, les tres imatges que més agradin. Els votants entraran en el sorteig d’un premi al jurat, consistent “en un kit excursionista format per una samarreta, uns pals i uns mitjons tècnics”.

Xavi Tió, president de l’AEM

El sorteig d’aquest premi es farà, si les circumstàncies sanitàries ho permeten, el dijous 4 de desembre a les 21.00h al local de l’AEM, al Pavelló Esportiu Municipal. Serà el mateix moment en el que es donaran a conèixer els quatre guanyadors del 29è Concurs: els tres de la categoria general i el de la categoria de sortides organitzades pel club.

Font: El Concurs de Fotografia de l’AEM registra 67 imatges, que es votaran en línia des d’aquest dijous