El Cor Inovyn dona la benvinguda al Nadal en una actuació en format reduït

Categories General

El concert de Nadal que ofereix cada any el Cor Inovyn va celebrar-se ahir a la tarda a l’Auditori Joan Cererols amb menys cantaires i amb un aforament limitat pel que fa a espectadors. En total, sis integrants del cor martorellenc que van donar la benvinguda a les festes nadalenques acompanyats de l’acordionista Sonia Zurriaga.

El repertori de cançons que va interpretar el cor, format, de manera exclusiva per homes, va saltar des del segle XVII fins a l’actualitat, a més de nadales, i passant per temes clàssics i cançons populars. Amb tot, un menú variat per tancar una de les últimes actuacions musicals que podrà viure’s a Martorell durant el 2020.

El director del cor, Carles Farràs, va explicar que han seguit totes les mesures que hi ha establertes per evitar els contagis de coronavirus i que durant les setmanes prèvies al concert “han extremat les normes”. Acostumats a cantar amb mascareta durant els assajos, els integrants del Cor Inovyn van fer una excepció en l’actuació d’ahir a la tarda. I van fer-ho gràcies als resultats negatius de les proves d’antígens que es van fer abans del concert.

Carles Farràs, director Cor Inovyn

El Cor Inovyn ha hagut de reinventar-se per tornar a oferir un concert més que consolidat en el panorama musical nadalenc a Martorell (enguany ha complert 19 anys ininterromputs). Reduir el nombre de cantaires que apareixen a l’escenari ha estat el tret distintiu del 2020 del concert celebrat al Centre Cultural en una actuació que va voler “recordar i homenatjar aquelles persones que han patit el coronavirus en primera persona durant la pandèmia”.

Carles Farràs, director Cor Inovyn

Actualment, el Cor Inovyn manté els mateixos membres que l’integren, 25 en total, i malgrat que no tots ells van poder pujar a l’escenari, s’hi mantenen per no perdre la flama del cant coral a Martorell, que té diverses representacions, formes i edats.

Font: El Cor Inovyn dona la benvinguda al Nadal en una actuació en format reduït