El cos de Policia Local de Martorell incorpora 11 nous agents

Categories General

La Sala de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest dimarts la presa de possessió d’11 nous agents de la Policia Local. L’acte ha estat presidit per l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Sagarra, i el cap accidental de la Policia Local, Sergi Duarte. Els nous agents han estat cridats per rebre les seves credencials.

L’alcalde ha destacat que “mai havíem tingut una incorporació de tants agents de cop, tot i que hem de tenir en compte que en el darrer any i mig hem tingut baixes per jubilacions, i calia refer i incrementar la plantilla”. “Estem en un procés de renovació del model policial de Martorell. La ciutat té uns nivells delictius molt baixos i volem que segueixi sent així”.

En aquest sentit, Fonollosa ha recordat que aquest mes de març s’ha posat en marxa la nova unitat canina, que vetlla principalment pel tràfic d’estupefaents, i també la policia de proximitat, “patrulles a peu pels barris a qui els ciutadans poden adreçar-se i que estan tenint una resposta molt positiva”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Amb la incorporació d’aquest 11 nous agents ja en són 43 els efectius de la Policia Local de Martorell i s’espera que en els propers mesos puguin incorporar-se’n tres més, fins arribar a un total de 46.

“Tenim la ràtio més alta de policies per cada mil habitants de tot el Baix Llobregat Nord. Això ens dona la sensació de seguretat que tots els ciutadans reclamem. Volem una ciutat molt segura, molt tranquil·la, i només ho podem aconseguir amb un operatiu policial ben dotat”, ha emfasitzat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El regidor Sagarra ha remarcat que “volem una policia moderna, propera al ciutadà i que doni sensació de seguretat, i això s’aconsegueix a base de tenir efectius”. “Qualsevol cos de seguretat ha d’anar renovant-se amb gent jove, que aporta una nova visió”.

Lluís Sagarra, regidor Seguretat Ciutadana

Font: El cos de Policia Local de Martorell incorpora 11 nous agents