El CV Martorell planifica un curs per consolidar la pedrera i seguir creixent en masculí

Categories General

El Club Voleibol Martorell ja prepara la nova temporada, un curs 2020-2021 que arriba amb la incertesa com la millor companya de viatge. La crisi sanitària provocada per la COVID-19 ha obligat les entitats esportives, i també el club martorellenc, a tancar una temporada a mitges i preparar-ne una altra amb molts dubtes.

El principal és conèixer quan podran tornar els esportistes a les pistes, una incògnita que, en certa manera, no depèn del tot de les entitats, quan es tracta d’instal·lacions esportives públiques. I un dels altres dubtes dels clubs és saber els esportistes i els entrenadors amb què comptarà. El Club Voleibol Martorell ha resolt aquesta segona incògnita pràcticament al cent per cent, i és que ja ha dibuixat el seu organigrama.

Consoliden els equips femenins i també els masculins

Tot i que hi ha cares noves, també s’han donat molts moviments d’un equip a l’altre. A hores d’ara, l’entitat martorellenca compta amb 14 equips, dos d’ells totalment masculins, i repetiran amb el conjunt de vòlei terra, un equip format per jugadors i jugadores amb discapacitats diferents.

En la categoria aleví comptarà amb dos equips; tres en infantil (un d’ells mixte); en cadet, els dos conjunts competiran en 3a Divisió i pel que fa als juvenils, els dos femenins seran de Tercera Divisió, mentre que el masculí serà de Primera. El juvenil masculí serà una de les novetats d’enguany, i és que serà un equip de nova creació, amb jugadors que arriben des del cadet mixte del curs passat.

En la categoria sènior, els dos primers equips s’han tancat, tot i que el masculí encara no té entrenador i el femení tornarà a estar dirigit per Joan Armengol. Pel que fa al vòlei terra, un equip d’esport adaptat, també seguirà una temporada més amb la intenció de seguir creixent, amb Ferran Mas com a tècnic.

L’entrenador encarregat d’aquesta coordinació, Jordi Esteve, explica que, tot i que no s’ha crescut en nombre d’equips, s’han consolidat els esportistes amb què es comptava, i creu que és un fet molt destacable per a l’entitat.

Jordi Esteve, entrenador CV Martorell

Jordi Esteve destaca el juvenil masculí com una feina de recollir el que es va començar el curs passat.

Jordi Esteve, entrenador CV Martorell

El tècnic martorellenc explica, a més, que ja pensen en la preparació física i en com adequaran la tornada a la normalitat tant dins com fora de les pistes.

Jordi Esteve, entrenador CV Martorell

A banda dels 14 equips, 12 d’ells federats i dos escolars (l’infantil mixte i el juvenil femení de tecnificació), el club espera que arrenqui el curs escolar per sumar-hi les escoles de vòlei, que enguany entrenaven a les escoles Lola Anglada, Mercè Rodoreda i Juan Ramón Jiménez.

 

 

 

Font: El CV Martorell planifica un curs per consolidar la pedrera i seguir creixent en masculí