Inscripcions obertes a un curs d’iniciació a tècnic de gestió i organització d’entitats esportives

Categories General

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) posa en coneixement de les entitats locals la celebració d’un nou curs online d’iniciació a tècnic/a d’esport (CiaTE) de gestió i organització de petites entitats esportives. La proposta, que començarà el 25 de juny, la impulsen el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Pretén formar en la planificació, gestió econòmica i organització d’una entitat esportiva.

El curs té 35 hores de durada, començarà el 25 de juny i continuarà els dies 29 i 30 del mateix mes i l’1, 2, 6, 7 i 8 de juliol. A més, prèviament -del 22 al 24 de juny-, “tots els assistents s’hauran de connectar al Moodle i realitzar l’activitat 0, consistent en llegir el manual i respondre a l’enquesta per comprovar l’assoliment de la competència digital, bàsic per a iniciar-lo”, explica el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Gerard Mimó.

Gerard Mimó, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell

L’horari és de 17.00 a 20.00h cada dia i serà obligatòria la disponibilitat en aquestes franges horàries. Es farà en línia, a través de la plataforma Moodle, i també s’utilitzarà el Meet de Google per a visualitzar les classes en directe del professorat.

Mimó descriu els continguts del curs: “Els participants s’introduiran en els àmbits de la planificació, la gestió econòmica i de tresoreria i l’organització i gestió general de petites entitats esportives”.

Gerard Mimó, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell

L’import del curs és de 80€, que s’ha d’abonar amb pagament amb targeta de crèdit a través de l’enllaç de la inscripció , fins el divendres 19 de juny.

Per assistir-hi, els participants hauran de reunir com a condicions tenir una edat mínima de 16 anys complerts en el moment de la inscripció, i si és menor de 18 anys haurà d’adjuntar una autorització paterna/materna i emplenar el full d’inscripció , acompanyat de la documentació requerida. Per a més informació, es pot consultar el web oficial.

Font: Inscripcions obertes a un curs d’iniciació a tècnic de gestió i organització d’entitats esportives