El CE La Vila, el CIES i la Piscina d’Estiu obriran portes a partir del 22 de juny

Categories General

El Complex Esportiu La Vila, el Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i la Piscina d’Estiu tornaran al seu funcionament a partir del 22 de juny, seguint les mesures sanitàries i coincidint amb el final del pla de desescalada. Les instal·lacions esportives martorellenques estaran obertes per als usuaris i els facilitaran que puguin dur a terme la pràctica esportiva amb total seguretat, tant a les zones d’aigua com als gimnasos.

Per evitar contagis, es recomana a les persones que hagin tingut símptomes de COVID-19 o qualsevol altre tipus d’infecció i es prohibirà l’ús de les instal·lacions a les persones en el test del SARS COV2 durant els 14 dies anteriors o que hagin tingut contacte amb persones afectades pel coronavirus. La temporada oficial de la Piscina d’Estiu s’obrirà el 22 de juny, mentre que pel que fa als horaris del CIES, caldrà respectar el que tenien contractat els usuaris abans del confinament, i sempre garantint que no se superi l’aforament permès.

-Complex Esportiu La Vila: Es donen per finalitzades les activitats dirigides fins al setembre, i es reobren per a l’ús lliure la piscina esportiva, la piscina recreativa, la piscina de clapoteig i les pistes de pàdel.

-Centre Integral Esport i Salut (CIES): es reobre per l’ús lliure la piscina esportiva, la piscina hidrotermal, i la Piscina d’Estiu, així com la sala de fitness i la sala musculació. També s’hi reprenen les activitats dirigides, però, s’hauran de reservar abans per poder-hi accedir. Podeu consultar la graella d’activitats previstes els mesos de juny i juliol i fer la reserva al web www.patronatmartorell.cat o bé a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat (truqueu abans per demanar cita prèvia).

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha destacat que s’intenta reprendre l’activitat esportiva dels usuaris, alhora que es treballarà per garantir la seguretat del personal de les instal·lacions: “Per poder evitar situacions de risc de contagi, ens caldrà la col·laboració i la responsabilitat de tothom. Des de l’Ajuntament treballem des de fa dies perquè aquest estiu puguem reiniciar les activitats en els nostres equipaments municipals, però en el context d’epidèmia en el que encara ens trobem, la seguretat d’usuaris i treballadors serà l’element més important a tenir en compte”.

Xifres de coronavirus a la baixa

Pel que fa al nombre d’ingressats per coronavirus als centres sanitaris de Martorell, no es registra cap pacient ni sanitari infectat. A l’Hospital Sant Joan de Déu, però, queden dues persones aïllades i pendents dels resultats de les proves. A les llars martorellenques hi ha 102 veïns que van tenir diagnòstic positiu i que hauran de mantenir-se confinats per evitar-ne el contagi. I de nou, avui no ha mort cap persona víctima de la COVID-19 en cap centre martorellenc.

Font: El CE La Vila, el CIES i la Piscina d’Estiu obriran portes a partir del 22 de juny