El Grup de Solidaritat del Sagrat Cor recull aliments per Càritas Martorell

Categories General

El Grup de Solidaritat de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell està duent a terme, de l’1 al 7 de març una campanya de recollida de productes alimentaris per al Banc d’Aliments de Càritas Martorell. La institució vol respondre així a la crida feta per l’entitat a fi d’ajudar famílies greument afectades per la crisi sanitària i social.

Esther Romaguera, terapeuta ocupacional de l’Àrea Sociosanitària de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell i referent del Grup de Solidaritat de l’Hospital, explica que es recullen quatre productes d’alimentació concrets: arròs (paquets d’1 kg), tonyina (paquets de tres llaunes), galetes María (envasos de 6 paquets) i espaguetis (paquets de mig kg). Els col·laboradors de l’Hospital Sagrat Cor poden dipositar els aliments a les caixes habilitades a la sala annexa al punt de fitxatge en horari ininterromput.

Esther Romaguera, referent Grup Solidaritat Hospital Sagrat Cor

El personal col·laborador dels centres d’atenció comunitària també disposarà d’un punt de recollida a cada equipament, durant les mateixes dates. El repte és obtenir 200 kg d’arròs, 200 paquets de tonyina, 200 envasos de galetes i 200 unitats d’espaguetis.

Font: El Grup de Solidaritat del Sagrat Cor recull aliments per Càritas Martorell